Botox & Fillers

Plastisch Chirurg Kristel Woltman

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Huidverjonging bij The Beauty Club

Is na behandelingen bij The Beauty Club je huidconditie in perfecte staat, maar stoor jij je aan die te diepe fronsrimpel en/of volumeverlies in het gezicht en wil je daar mee afrekenen? Of heb je al jaren last van spanning hoofdpijn, Migraine? Of heb je last van overmatig zweten, in oksels, handen of voetzolen dan is Botox een oplossing om jou van dit vervelende ongemakelijkheden en wordt Botox ingezet als medisch doel.

Het mooiste resultaat bereik je als je eerst “Jouw Beauty Plan huidverjonging” hebt gevolgd waardoor wij hebben gezorgd dat je huid in top conditie verkeert. Ben jij van mening dat je daarna toch graag die ene stap verder wil in huidverjonging, dan zijn Botox en Fillers de uitkomst voor jou.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of op zoek naar meer informatie over deze behandelingen? Neem dan contact met ons op!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Dokter Kristel Woltman

Dokter Kristel Woltman heeft haar opleiding geneeskunde en haar opleiding tot chirurg gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Haar jaren lange ervaring in de cosmetische geneeskunde en in de chirurgie zorgt voor een perfectionistische en zeer gedreven arts.

Alle cosmetische en chirurgische behandelingen staan in het teken van natuurlijke schoonheidsverbeteringen. Daar hoort ook vaak nog een huidverzorgings advies bij.

“Ik vind het belangrijk om een compleet advies te geven zodat uiteindelijk het meest natuurlijke resultaat kan worden bereikt. Dat advies zal zo zijn dat het precies bij U past”

Dokter Kristel Woltman heeft zich gespecialiseerd in fillers, botox en ooglidcorrecties.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Dokter Woltman staat garant voor veilige, effectieve en discrete behandelingen, met een altijd op de persoon afgestemd natuurlijk resultaat. Uw karakteristieke uitstraling is namelijk essentieel en is bij Dokter Woltman in de beste handen! Hoogwaardige producten, kwaliteit en service staan bij onze specialisten voorop. 

Alle aangeboden medisch-cosmetische behandelingen worden uitgevoerd volgens de laatste richtlijnen en door een ervaren, goed getrainde, gekwalificeerde en BIG-geregistreerde arts. Om u volledig te informeren over de diverse mogelijkheden en vooral de tijd te nemen voor u en uw behandeling, kunt u een afspraak maken voor een geheel kosteloos consult, zonder verplichting. U bent van harte welkom voor een kosteloos en informatief pre-consult en/of een directe behandeling.

Maak een afspraak voor de behandeling of laat u informeren. 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Meer weten over deze behandeling? Maak hieronder een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?