Botox & Fillers

Medic Cosmetics

Botox & Fillers

Is je huidconditie in perfecte staat maar stoor jij je aan die te diepe fronsrimpel en/of volumeverlies in het gezicht en wil je daar mee afrekenen?

Het mooiste resultaat bereik je als je eerst “Jouw Beauty Plan huidverjonging” hebt gevolgd waardoor wij hebben gezorgd dat je huid in top conditie verkeert. Ben je van mening dat je daarna toch graag die ene stap verder wil in huidverjonging, dan zijn Botox en Fillers de uitkomst voor jou.

Wij werken samen met Medic Cosmetics. 

Na eerst zelf onderzoek gedaan te hebben en meerdere arsten te hebben uitgeprobeerd, hebben wij The Beauty Club gekozen om met de meest professionele en best aangeschreven cosmetisch arts / chirurg Kristel Woltman samen te werken. Kristel voert alle behandelingen bij ons in de salon uit. 

Maak een gratis afspraak voor een kostenloos en informatief pre-consult en/of een directe behandeling.

 

 

over onze behandeling

Medic Cosmetic Clinics beschikt over moderne klinieken voor medisch-cosmetische anti-age behandelingen. De behandellocaties zijn gevestigd in Spijkenisse, Brielle, Middelharnis, Den Bosch, Berkel en Rodenrijs, Breda, Delft en Vlaardingen. Onze klinieken staan goed aangeschreven vanwege de allernieuwste anti-rimpelbehandelingen op basis van injectables zoals; fillers en Botuline Toxine A (Botox).

 

 


The Beauty Club
Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
Tel: 06-24317838
info@thebeautyclub.nl
           
Ons team van cosmetisch artsen staat garant voor veilige, effectieve en discrete behandelingen, met altijd een op de persoon afgestemd natuurlijk resultaat. Uw karakteristieke uitstraling is namelijk essentieel en is bij Medic Cosmetic Clinics in de beste handen! Hoogwaardige producten, kwaliteit en service staan bij onze specialisten voorop. De sfeer bij Medic Cosmetic Clinics is informeel en de behandelingen zijn uiterst professioneel.

Alle door Medic Cosmetic Clinics aangeboden medisch-cosmetische behandelingen worden uitgevoerd volgens de laatste richtlijnen en door ervaren goed getrainde, gekwalificeerde en BIG-geregistreerde artsen. Om u volledig te informeren over de diverse mogelijkheden en vooral de tijd te nemen voor u en uw behandeling, kunt u een afspraak maken voor een geheel kosteloos consult, zonder verplichting. U bent van harte welkom voor een kosteloos en informatief pre-consult en/of een directe behandeling.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel:

 

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?