ACNE

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die uitgaat van de talgklieren. Deze klieren scheiden talg af, een vettige stof die ook wel huidsmeer wordt genoemd. Talgklieren zijn verbonden met haarzakjes, die als kanalen fungeren waardoor talg via kleine openingen naar buiten kan. Deze kleine openingen zijn de huidporiën. Wanneer de porie door talg en dode huidcellen verstopt raakt, ontstaat een puistje, waarbij de bacteriën in de porie in aantal toenemen. Bij acne zijn de talgkliertjes verstopt en de omliggende huid ontstoken. Er zijn verschillende vormen acne. De meest voorkomende zijn Acne vulgaris, Acne conglobata en Acne excoriée des jeunes filles.

Acne komt al lang niet meer voor bij alleen jongeren die in de pubertijd komen. Steeds vaker zien wij in onze praktijk acne ontstaan bij 30 plus en ouder, dit komt vaak door invloeden zoals stress, Anti conceptie gebruik, overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen en E- nummer in onze voeding.

Wij hebben verschillende acne behandelingen die wij kunnen aanbieden, afgestemd op de jonge/jeudige of volwassen huid.

Wij boeken bijzonder snel resultaten met onze peelings van Nimue en resurfacing met pHformula. Daarnaast hebben wij van Nimue een speciale jeugdlijn, die eenvoudig is in het gebruik en geschikt is tot een leeftijd van ongeveer 24 jaar.

Maak een gratis afspraak voor een uitgebreid persoonlijk advies en behandelplan met huidanalyse. Omdat wij de ANBOS-specialisatie Acne hebben, is in sommige gevallen een vergoeding via uw ziektekostenverzekeraar mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden of vul onderstaande gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Andere huidaandoeningen

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.