Graag stel ik mij aan u voor

Als jong Tiroler meisje nam mijn moeder mij altijd mee naar een traditionele Tiroler Parfumerie in Innsbruck. Het rook er altijd heerlijk en al die prachtige merken maakte grote indruk op mij. Na elk bezoek kreeg ik een heerlijke geparfumeerde veer met een prachtige blauw gekleurde helium ballon. Hier ligt de oorsprong van mijn liefde voor cosmetica.

Toen ik een jaar of 14 was en mijn moeders beste vriendin een salon voor huidverbetering opende, wist ik het zeker, dit was wat ik ook wilde. Mensen helpen een mooie, gezonde, jeugdige huid te creëren en mijn passie was geboren.

Na jaren als schoonheidsspecialiste en trainer gewerkt te hebben, kreeg ik van veel andere schoonheidsspecialistes en cosmetica professionals vragen over de huid van hun klanten. Deze klanten hadden huidprobleem of wilden huidverjonging maar dit lukte niet met traditionele huidverzorging uit de parfumerie of schoonheidssalons. Omdat ik het beste advies wilde kunnen blijven geven besloot ik de opleiding Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie te gaan volgen. Na het afronden van mijn diploma opende ik The Beauty Club in Vlaardingen. Een Cosmetisch en Medisch Huid & PMU Instituut waar ik met grote passie mijn klanten dagelijks help om een mooie, gezonde, gladde, en stralende huid met een optimale huidconditie te bereiken. Daarnaast werk ik ambulant als PMU specialist en blijf ik andere schoonheidsspecialistes trainen, zodat ik ook hun klanten kan blijven helpen.

Your skin is our passion

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.