Pigmentvlekken verwijderen

Dé behandeling voor een stralende huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentstoornissen zijn aandoeningen waarbij een abnormale huidverkleuring optreedt door stoornissen in de hoeveelheid van het pigment melanie. De pigmentvlekken komen vooral op de rug van de handen, in het gezicht en op de decolleté voor. In de volksmond worden pigmentvlekken ook wel ouderdomsvlekken of zonnevlekken genoemd. Deze vlekken ontstaan voornamelijk op de huid waar veel straling van de zon is geweest.

Pigmentvlekken verwijderen? Maak een afspraak bij The Beauty Club! Wij zijn uniek in onze behandelingen en tevens de eerste salon die in 2017 is begonnen met de MeLine behandeling. Door onze specialisatie in pigment problemen kunnen wij het pigment in alle vormen en maten (ook op het lichaam) verwijderen.

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Voorkomen van pigmentvlekken

  De een heeft meer aanleg voor de vorming van pigmentvlekken dan de ander. Naast deze aanleg is een van de meest belangrijke oorzaken van de vorming van deze vlekken de blootstelling aan zonlicht. Daarom adviseren wij u te allen tijde om uw huid te beschermen tegen UV straling door gebruik te maken van een zonnebrandcrème met hoge factor. Tevens raden wij het af om parfum te gebruiken tijdens het zonnebaden, of enkel aan te brengen op plekken waar het zonlicht niet direct komt.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Behandelingen pigmentvlekken verwijderen

  Pigmentvlekken zijn over het algemeen goed te behandelen waarbij ook een snel resultaat zichtbaar is. Een vereiste hierbij is dat u te allen tijden een SPF zult gebruiken. Bij The Beauty Club behandelen we pigmentvlekken vanaf eind september tot mei. Dit, omdat in de andere maanden de straling van de zon te krachtig is, wat een negatief effect heeft op de behandeling. Om pigmentvlekken te verwijderen maken wij gebruik van de MeLine behandeling. Het bijzondere aan deze behandeling is dat hij geschikt is voor elk huidtype (type 1 tot en met type 6) en elke vorm van pigment. Het resultaat van deze behandeling is verbluffend en zorgt dat gemiddeld 96% van het pigment verdwijnt! De duur van de behandeling ligt tussen de 30 en 45 minuten. Het soort behandeling hangt af van de diepte van het pigment, ofwel of het pigment zich in de leder- of opperhuid bevindt.   Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Uw pigmentvlekken verwijderen? Maak dan hieronder direct een afspraak!
Afspraak maken


The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?