Rosacea Behandeling

Genieten van een stralend gelaat

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Rosacea behandeling bij The Beauty Club

Rosacea is een niet besmettelijke, chronische huidaandoening in het gezicht dat wordt gekenmerkt door felrode verkleuringen. Deze aandoening, vooral voorkomend op de wangen en neus, kan soms lijken op acne. Echter heeft rosacea niks met acne te maken en komt het vooral op een latere leeftijd voor bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar. Ondanks dat de oorzaak van rosacea nog onbekend is, zijn er enkele factoren bekend die de afwijking kunnen doen verergeren. Denk hierbij aan voedingsmiddelen die sterk gekruid of warm zijn, alcohol, koude temperaturen, overgevoeligheid van de huid, stress en hormonen.

Droomt u ook van een jonge, glanzende huid? Maak hieronder dan snel een afspraak voor een rosacea behandeling of lees hieronder eerst meer over onze verschillende behandelingen!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
rosacea behandeling

Rosacea diagnose

Rosacea kan naast storende cosmetische afwijkingen ook zorgen voor branderigheid in de desbetreffende plekken. Mede daarom is voor veel mensen een rosacea behandeling noodzakelijk. Bij The Beauty Club is er voor rosacea vaak geen huidbiopsie nodig, doordat wij deze aandoening (bijna altijd) direct herkennen. In sommige gevallen kan er sprake zijn van overlap met andere huidaandoeningen, waardoor een aanvullend onderzoek nodig is voor het juiste behandelplan. Hieronder hebben wij de verschillende behandelingen voor rosacea voor u op een rij gezet.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Rosacea behandelingen 

Bij The Beauty Club maken wij gebruik van twee verschillende behandelingen, namelijk de behandeling met Ph Formula en een combinatie met Nimue. De peeling die wij gebruiken tijdens deze behandeling bevat alle nodige werkstoffen om rosacea te verminderen. Deze werken vooral goed bij de wat jongere huiden. Voor de oudere huiden is QMS vooral interessant, waar deze zachter en van binnenuit werkt met collageen. Omdat de huid enige tijd nodig heeft om te veranderen trekken wij altijd een periode van zes maanden uit voordat het gewenste resultaat is bereikt. Voor het beste resultaat is het van belang dat de benodigde thuisproducten consistent worden gebruikt. Wilt u weer kunnen genieten van een stralende huid? Kies dan voor een rosacea behandeling bij The Beauty Club. Onze huidexperts staan voor u klaar. Maak hieronder direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie!   Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Geniet spoedig weer van een stralend gelaat. Maak hier direct een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.