Laserbehandeling

Definitief ontharen, pigmentatie en huidverjonging

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Laserbehandeling bij The Beauty Club

Sinds 2 oktober bieden wij bij The Beauty Club ook laserbehandelingen aan. Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe toevoeging, zodat wij al onze klanten een compleet pakket kunnen aanbieden. De laserbehandeling van MeDioStar Monolith wordt ingezet bij definitieve ontharing, huidverjonging, pigmentvlekken en acne vermindering. De MeDioStar van Monolith is een van de snelste en krachtigste lasersystemen op de markt. Al meer dan 5 miljoen cliënten hebben deze behandeling ondergaan, en zijn er ontzettend positief over.

Nieuwsgierig naar onze laserbehandelingen? Neem dan nu contact met ons op of maak hieronder een afspraak voor een laserbehandeling!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
TriPollar Behandeling

Laser ontharen

De laatste jaren is het verwijderen van ongewenst haar ontzettend populair geworden. De methoden voor het verwijderen van ongewenst haar verschillen van herhaaldelijk scheren, pijnlijk waxen, succesvolle laserepilatie tot het zeer tijdrovende ontharen met behulp van elektrolyse-naalden. Het doel van al deze verschillende methoden is hetzelfde, namelijk het verwijderen van haar op een manier die zo langdurig mogelijk is!

In tegenstelling tot de behandeling met elektrolyse-naalden, is laserontharing vooral effectief op gepigmenteerd haar. Dit, vanwege het hoge eumelaninegehalte van het haar. De lasers op de MeDioStar Monolith zijn speciaal ontworpen voor haarreductie op het gelaat en lichaam, maar kunnen ook worden ingezet voor pigmentbehandelingen en acne. Wanneer je kiest voor laser ontharen bij The Beauty Club is het belangrijk dat je tussen de behandelingen niet meer waxt of epileert. Wel mogen de haren weggeschoren of geknipt worden. De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen deel.

Wanneer je kiest voor een laserbehandeling mag je 4 weken voor en na de behandeling niet in de zon zitten. Tevens moet de behandeling om de 4 weken herhaald worden, en zijn er gemiddeld 6 t/m 10 behandelingen nodig.

 

ANDERE LASERBEHANDELINGEN

Pigmentvlekken laseren

De laserbehandelingen bij The Beauty Club kunnen tevens ingezet worden om pigmentvlekken weg te laseren. Belangrijk is dat deze laserbehandeling geschikt is voor zichtbare en onzichtbare pigmentvlekken in het gelaat, maar ook op pigmentvlekken op de decolleté en handruggen zijn te behandelen. Tevens kunnen enkele vlekken, maar ook een heel gebied behandelt worden.

Met de laserbehandeling wordt er een puls op de huid afgevuurd, dat wordt ervaren als warmte. Deze ‘warmte’ wordt geabsorbeerd door de pigmentvlek. De vlek breekt af, en wordt als het ware door het lichaam ‘opgeruimd’. Dit betekent dat er na de behandeling ook geen schilfers of korstjes op het lichaam ontstaan. En, het allerbelangrijkste: binnen ongeveer 1,5 week is het eerste resultaat al te zien!

Tijdens de behandeling wordt de huid door de laser gekoeld, waardoor de behandeling niet onaangenaam is. Tevens zijn de behandelingen geschikt voor ieder huidtype (vooral huidtype 1-4). Echter, hoe donkerder de huid des te moeilijker de behandeling wordt. Houdt er rekening mee dat er 4 weken tussen elke behandeling moet zitten, zodat de huid goed kan herstellen.

Laserbehandeling huidverjonging

Een ander belangrijk doeleinde van onze nieuwe laser is het verjongen van de huid. Deze zogenoemde Rejuvenation behandeling is geschikt voor diepe lijnen en rimpels. Ook deze behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast. Wij adviseren iedereen wel om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling niet in de zon te zitten, voor een goed herstel van de huid. Wanneer je kiest voor een laserbehandeling voor huidverjonging duurt elke behandeling ongeveer 30 minuten per behandeling. De behandeling wordt om de 4 weken herhaald, en moet 3 keer uitgevoerd worden. Door deze behandeling worden grove lijnen minder diep.

Heb jij interesse in een laserbehandeling bij The Beauty Club? Onze huidexperts vertellen jou graag over alle mogelijkheden. Neem hieronder contact met ons op of maak direct een afspraak!

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Heb je interesse in een laserbehandeling of wil je meer weten over onze nieuwe behandelingen? Maak online een afspraak, of kom langs bij The Beauty Club voor een gratis huidscan! Wij helpen je graag.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.