Onze Merken

Nimue, pH Formula, QMS, InnoAesthetics en Dr K. dermal health care

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Huidverjonging bij The Beauty Club

Bij The Beauty Club maken we gebruik van verschillende merken. Al deze merken zijn met zorgvuldigheid gekozen, omdat wij enkel en alleen met de beste producten willen werken. Deze producten die wij gedurende de behandeling gebruiken, evenals de thuisproducten, zorgen voor een verbluffend resultaat waar u nog lang van kunt genieten. Op deze pagina hebben wij een overzicht van onze verschillende merken toegevoegd. Klik gerust verder voor meer informatie over dat desbetreffende merk. 

 

Meer weten over onze merken? Of heeft u interesse in een gratis huidscan? Maak dan direct een afspraak met een van onze specialisten!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Nimue

Het internationale merk Nimue Skin Technology past al sinds 1994 perfect in de veeleisende wereld van huidverbetering en huidverjonging. Nimue is gebaseerd op de wonderen der natuur en wordt wereldwijd erkend door het verbluffende resultaat en de bijzondere combinatie van actieve ingrediënten en effectieve formules gebaseerd op biotechnologie, aromatherapie en homeopathie.

Lees hier meer informatie over Nimue. 

pHformula

Dit dermatologische skin resurfacing systeem richt zich op een reeks huidproblemen zoals huidveroudering, gevoeligheid, rosacea, acne en hyperpigmentatie. pHformula is het eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Het unieke transportsysteem, waarbij huidproblemen van binnenuit worden aangepakt geeft verbluffende resultaten. Belangrijke ingrediënten zijn o.a. Retinol (vitamine A, werkt sterk verjongend) en vitamine C (antioxidant en verhelderend). pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen, zowel voor mensen die een snel resultaat willen maar ook bij complexe huidproblemen.

Lees hier meer informatie over pHformula.

 

ONZE MERKEN

QMS 

Tijdens onze behandelingen gebruiken wij ook de productlijn van QMS (Quick Medical Skinformula). Dit is een anti-ageing-huidverzorgingssysteem dat met internationale prijzen is onderscheiden om haar effectiviteit. De unieke en gepatenteerde methode brengt collageen aan in het huidweefsel, zonder de huid te beschadigen. 

Lees hier meer over QMS 

 

InnoAesthetics

Bij The Beauty Club maken we gebruik van de exclusieve producten van het merk InnoAesthetics. Deze producten vallen onder de categorie dermocosmetics en worden op professionele wijze ingezet om verschillende huidproblemen te behandelen

 

Lees hier meer over InnoAesthetics 

 

 

 

 Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Wilt u ook weer een huid die er 10 tot 15 jaar jonger uitziet? Of wilt u meer informatie? Maak dan direct hieronder een afspraak of neem contact op voor meer informatie!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.