InnoAesthetics

Dermocosmetica om huidproblemen effectief te behandelen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

In de vele behandelingen die wij bij The Beauty Club aanbieden worden verschillende producten gebruikt van hoogstaande kwaliteit. Wij gebruiken bijvoorbeeld de producten van InnoAesthetics: een complete lijn met dermocosmetics die speciaal gemaakt is voor gebruik door huidprofessionals zoals de onze. Deze producten vallen onder de categorie ‘dermocosmetics’ en worden op professionele wijze ingezet om verschillende huidproblemen te behandelen. ‘Dermocosmetics’ wil zeggen dat de producten gericht zijn op cosmetica en dermatologie, oftewel op schoonheid en gezondheid. En dat is waar wij bij The Beauty Club ook voor staan: uw schoonheid meer naar voren brengen en de gezondheid van uw huid verbeteren.

Wilt u ook alleen het beste resultaat voor uw huid?

Maak dan nu een afspraak met onze huidprofessionals voor een exclusieve behandeling met de producten van InnoAesthetics!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

InnoAesthetics bij The Beauty Club

De producten van InnoAesthetics worden in verschillende behandelingen door ons gebruikt bij The Beauty Club. U komt ze onder andere tegen tijdens behandelingen met medische peelings of eye peelings of tijdens de behandeling van littekens. De producten van InnoAesthetics zijn namelijk zeer effectief in het plaatselijk aanmaken van collageen, waardoor littekens verminderen en roodheid verdwijnt. Verder wordt Meline van InnoAesthetics gebruikt om pigmentvlekken te behandelen. 

 

Lees hier meer

OVER INNOAESTHETICS

De werking van de InnoAesthetics producten

InnoAesthetics is ontstaan uit verschillende generaties kennis in zowel klinische als cosmetische dermatologie. Aan het einde van de 19de eeuw richtte apotheker Don Antonio Fita Trias (PhD) een laboratorium op dat verantwoordelijk is voor allerlei innovatieve ontwikkelingen binnen de dermacosmetica. In het verlengde hiervan richtte zijn achterkleinzoon, Dr. Fernando Bouffard, in 1998 InnoAesthetics op. Hij heeft zich toegelegd op het bestuderen van transdermale afgiftesystemen, oftewel het toedienen van middelen door de huid heen. Zo zijn de INNO-TDS producten ontwikkeld waarin het onderzoek van Bouffard wordt toegepast. De actieve ingrediënten die nodig zijn voor het behandelen van huidproblemen worden door middel van transdermale afgiftesystemen afgegeven in de diepere huidlagen waar het zijn werking kan doen, zonder de huidbalans aan te tasten. Hierdoor bent u verzekerd van een effectieve behandeling van uw huidklachten, maar wordt uw huid niet beschadigd

Welke effecten heeft InnoAesthetics op de huid?

De producten en behandelingen die wij bij The Beauty Club aanbieden zijn stuk voor stuk gekozen om het beste resultaat te leveren aan onze klanten, aan u dus. Daarom is het heel belangrijk dat deze producten en behandelingen doen wat ze beloven. Wij gebruiken InnoAesthetics in onze salon om haar doeltreffende werking.

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Heeft u last van huidproblemen waar u maar moeilijk van af komt? Maak een afspraak bij The Beauty Club en wij helpen u om de glans weer terug te brengen in uw gezicht!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.