Couperose Behandeling

Een stralende huid bij The Beauty Club

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Couperose behandeling

Bij Couperose is er sprake van een aantal uitgezette rode en/of blauwe bloedvaatjes in het gezicht. Dit verschijnsel is volledig onschuldig en komt vooral bij een blanke huid voor. Couperose ontstaat doordat de oppervlakkige adertjes in de huid slapper worden, waarna ze gaan verwijden. Enkele factoren die hieraan kunnen bijdragen zijn overmatige zonblootstelling, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik, erfelijkheid en het huidtype. Couperose komt vooral voor op de wangen, neus en kin, en kan soms klachten geven zoals prikkelingen, tintelingen en jeuk.

Heeft u last van couperose? En zoekt u een manier om hier zo snel mogelijk vanaf te komen? Dan is een couperose behandeling bij The Beauty Club wellicht iets voor u. Maak hieronder snel een afspraak met een van onze huidexperts!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Couperose Behandeling

Diagnose

Couperose wordt altijd met het blote oog vastgesteld. Hier is dus geen huidbiopsie voor nodig. Met de juiste behandelingen kan couperose op een korte termijn worden verholpen. Om couperose te verminderen is het daarnaast ook van belang dat u zoveel mogelijk prikkels waar bloedvaatjes van kunnen gaat uitzetten vermijd. Dit kan bijvoorbeeld door uw huid te beschermen tegen zonlicht en eventueel alcoholgebruik te verminderen.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Couperose behandeling bij The Beauty Club

Op dit moment werken wij bij The Beauty Club met de ‘blend methode’, die Couperose op een efficiënte manier doet verminderen. Wij zijn een van de weinige salons die deze behandeling kunnen uitvoeren, omdat deze behandeling een bepaalde specialisatie vereist. Tijdens deze behandeling wordt namelijk de huid middels een kleine naald behandeld. De naald geeft kleine stroomstootjes in de huid, waardoor het adertje dicht gaat. De behandeling tegen couperose wordt in kuurverband door ons uitgevoerd en kan enkel in het voor- en najaar worden geboekt. Dit, omdat de temperatuur minimaal boven de 6 en onder de 20 graden moet zitten. In totaal zijn er vaak 3 behandelingen achter elkaar nodig, waar 14 dagen hersteltijd tussen moet zitten. Wilt u af van uw Couperose? Of wilt u meer informatie over onze behandeling? Maak dan hieronder een afspraak of neem contact met ons op!   Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hieronder direct een afspraak voor een couperose behandeling!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.