Littekenbehandeling

Schoonheidssalon The Beauty Club

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Littekenbehandeling bij The Beauty Club

Littekens draagt u voor het leven mee. Vaak zijn littekens die op een niet zichtbare plek zitten dan ook minder belangrijk dan littekens op een zichtbare plek. Veel mensen geven aan dat littekens veel invloed hebben op hun dagelijks leven, ze zich ervoor kunnen schamen en in sommige gevallen zelfs voor een sociale belemmering zorgt. Tegenwoordig is er dan ook meer mogelijk dan enkel accepteren dat u een litteken heeft. Bij The Beauty Club bieden we namelijk een littekenbehandeling aan, waarbij door het gebruik van ‘microneedling’ en een peeling uw litteken zichtbaar verminderd.

Stoort u zich aan een zichtbaar litteken? Of wilt u graag van uw acnelittekens af? Maak dan nu een afspraak met een van onze huidexperts voor een littekenbehandeling!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Littekenbehandeling

Wat kunt u zelf doen bij littekens? 

Naast het kiezen voor een littekenbehandeling bij The Beauty Club is het van belang dat u zelf rekening houdt met enkele factoren. Wij adviseren u om in de eerste periode na het ontstaan van het litteken, het litteken niet bloot te stellen aan extreme temperatuurschommelingen en/of felle zon. Daarnaast adviseren wij u om zo veel mogelijk van het litteken af te blijven, ook wanneer deze jeukt of irriteert.

Acne littekens behandelen

Door acne kan de huid ernstig beschadigen. Dit betekent dat je niet alleen tijdens, maar ook na de ontstekingen last kan ervaren van acne, wat voor veel onzekerheid kan zorgen. Maar, wist je acne littekens veel minder zichtbaar worden wanneer er nieuwe huid groeit? En in sommige gevallen is het zelfs mogelijk om de littekens helemaal te laten verdwijnen. Een acne littekenbehandeling bij The Beauty Club is in dit geval de juiste keuze!

 

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Littekenbehandelingen

Bij The Beauty Club maken we gebruik van verschillende littekenbehandelingen. Door het gebruik van het merk QMS, zorgt het collageen voor een optimaal herstel van de huid. Deze behandeling is vooral voor de wat jongere littekens interessant. Daarnaast maken wij tijdens een littekenbehandeling ook gebruik van verschillende peelings in combinatie met bepaalde thuisproducten en herstellende crèmes. Door deze peeling wordt er plaatselijk collageen aangemaakt, waardoor littekens die diep in de huid zijn verzonken verminderen, en de roodheid na 1 á 2 behandelingen al verdwijnt. Wanneer er sprake was van een jonger litteken is er vaak binnen twee weken al veel resultaat geboekt. Onze littekenbehandelingen zijn geschikt voor elke leeftijd. Naast onze reguliere littekenbehandelingen zijn wij ook gespecialiseerd in dermatografie behandelingen. Door gebruik te maken van een medische tatoeage kunnen ook littekens worden gecamoufleerd.

Wilt u af van uw acne littekens of littekens met een andere oorzaak? Maak dan direct een afspraak met een van onze huidexperts!

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Droomt u over een huid zonder littekens? Maak dan direct een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.