over The Beauty Club

Hoe werken wij bij The Beauty Club

Over The Beauty Club

The Beauty Club is opgericht in 2015. Mijn passie is om mensen blij te maken met een mooie en gezonde huid. In het Cosmetisch & Medische Huid & PMU Instituut bieden we u een scala aan behandelingen voor een gezonde, gladde, en stralende huid. Daarnaast biedt de Beauty Club ook Permanente make-up-behandelingen om er 24 uur per dag mooi uit te zien.

over onze behandeling

Waarom The Beauty Club?
Ik wilde als specialiste een plaats creëren waar mensen naar toe kunnen om hun huid te verzorgen, huidproblemen op te lossen of de huid te verjongen. Door de deskundige begeleiding weten de klanten ook hoe ze thuis hun huid kunnen verzorgen.
In een prettige, professionele en rustgevende omgeving samen met mijn klanten werken aan de beste resultaten, dat is iedere dag mijn uitdaging.
De afgelopen jaren is The Beauty Club behoorlijk gegroeid door de goede resultaten die we boeken. Door de kwaliteit en goede service weten steeds meer mensen de weg naar The Beauty Club te vinden.

 


The Beauty Club

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

 

           

Wilt u ook een mooie huid of uw mooie huid behouden?
Boek dan een kennismakingsbehandeling en ervaar wat The Beauty Club voor uw huid kan betekenen. U vindt de meest innovatieve behandelingen en kuren voor een zichtbaar mooiere huid.
“Gezichtsbehandelingen, huidpeelings, anti-rimpelbehandelingen, behandelingen om huidproblemen op te lossen. De best opgeleide professional voert de behandelingen uit.”
Over Sibel
De afgelopen jaren heb ik ontelbare behandelingen uitgevoerd, maar ook schoonheidsspecialisten getraind in het uitvoeren van speciale behandelingen. Voordat ik nieuwe behandelingen uitvoer of producten adviseer, bestudeer ik eerst wat de resultaten van de behandelingen zijn en welke ingrediënten de producten bevatten. Zo kan ik mijn kennis delen met de klanten.
Als tiener
Als jong Tiroler meisje nam mijn moeder mij altijd mee naar een traditionele Parfumeriezaak in Innsbruck. Het rook er altijd heerlijk en al die posters met prachtige gezichten en de mooie merken maakten grote indruk op mij. Na elk bezoek kreeg ik een heerlijke geparfumeerde veer met een prachtig blauw gekleurde helium ballon.
En toen dacht ik: “Dat wil ik later ook, mensen mooi maken”. Hier ligt de oorsprong van mijn liefde voor de huid. Toen ik 14 was, kwam ik voor het eerst in een salon waar ze behandelingen deden om de huid te verbeteren. Het was de salon van de beste vriendin van mijn moeder. En toen wist ik het zeker, ik wilde ook een echte specialist worden en mensen te helpen om een mooie en gezonde huid te krijgen en er altijd mooi uit te blijven zien.

“Mijn passie was geboren en is tot de dag van vandaag niet meer overgegaan!”

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

 

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?