Over The Beauty Club

Hoe en wie werken er bij The Beauty Club

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Huidverjonging bij The Beauty Club

The Beauty Club is opgericht in 2015. Mijn passie is om mensen blij te maken met een mooie en gezonde huid. In het Cosmetisch, Medische Huid & PMU Instituut bieden we u een scala aan behandelingen voor een gezonde, gladde, en stralende huid. Daarnaast biedt de Beauty Club ook Permanente make-up en dermatografie behandelingen om er 24 uur per dag mooi uit te zien.

 

 

ONS TEAM

Waarom The Beauty Club?

Ik wilde als specialiste een plaats creëren waar mensen naar toe kunnen om hun huid te verzorgen, huidproblemen op te lossen of de huid te verjongen. Door de deskundige begeleiding weten de klanten ook hoe ze thuis hun huid kunnen verzorgen.

In een prettige, professionele en rustgevende omgeving werk ik samen met mijn klanten aan de beste resultaten, dat is iedere dag mijn uitdaging. De afgelopen jaren is The Beauty Club, in de buurt van Rotterdam, dan ook behoorlijk gegroeid door de goede resultaten die we boeken. Door de kwaliteit en goede service weten steeds meer mensen de weg naar The Beauty Club te vinden.

Wilt u ook een mooie huid of uw mooie huid behouden?
Boek dan een kennismakingsbehandeling en ervaar wat The Beauty Club voor uw huid kan betekenen. U vindt bij ons de meest innovatieve behandelingen en kuren voor een zichtbaar mooiere huid.
“Gezichtsbehandelingen, huidpeelings, anti-rimpelbehandelingen, behandelingen om huidproblemen op te lossen. De best opgeleide professional voert de behandelingen uit.”

 

Lees hier meer

ONS TEAM

Over Sibel | Eigenaar, medisch schoonheids-, huid en permanente make-up specialist

De afgelopen jaren heb ik ontelbare behandelingen uitgevoerd, maar ook schoonheidsspecialisten getraind in het uitvoeren van speciale behandelingen. Voordat ik nieuwe behandelingen uitvoer of producten adviseer, bestudeer ik eerst wat de resultaten van de behandelingen zijn en welke ingrediënten de producten bevatten. Zo kan ik mijn kennis delen met de klanten.

Over Drs. K. Woltman | Plastisch chirurg

Dokter Kristel Woltman heeft haar opleiding geneeskunde en haar opleiding tot chirurg gevolgd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Met haar jaren lange ervaring als o.a. (plastisch) chirurg is Dr. Woltman een perfectionistische en zeer gedreven arts. Haar behandelingen worden vaak voor medische doeleinden gebruikt, zoals het tegengaan van Migraine, tandenknarsen, overmatig zweten en kaakklemmen. Daarnaast kunnen de botox behandelingen ook voor cosmetische doeleinden worden ingezet. 

 

Kennismaken met ons team? Kom langs voor een gratis huidscan en ervaar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.