Onze aanpak

Hier vertellen wij jou hoe wij te werk gaan en welke aanpak wij hanteren

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Huidverjonging bij The Beauty Club

Bij The Beauty Club zijn we gespecialiseerd in verschillende behandelingen die huidverjonging stimuleren. Onze huidspecialisten beschikken over alle kennis met betrekking tot de huid, en beheren daarnaast de benodigde specialisaties. Wanneer wij spreken over huidverjonging hebben wij het letterlijk over het verjongen van de huid. Onze behandelingen worden vaak in kuur of in meerdere kuren van verschillende behandelingen uitgevoerd. Deze behandelingen zijn dan in dermate op elkaar afgestemd, zodat ze meerdere tekenen van huidverjonging kunnen bereiken. Wanneer uw ‘huidverjongingswens’ is bereikt gaan we over naar een andere fase, genaamd de stabiliteitsfase. Gedurende deze onderhoudsfase moeten bepaalde behandelingen worden herhaalt om het resultaat vast te houden. Dit, omdat het verouderingsproces anders weer doorgaat.

Droomt u ook van een jonge, stralende huid? Maak hieronder dan snel een afspraak of lees meer over onze verschillende behandelingen!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Medische Peelings

Medische sterktes huidpeelings van o.a. pH-formula of Innoaesthetics hebben een krachtige werking, zonder dat ze de huid belasten. Ze worden regelmatig gebruikt om huidproblemen op te lossen.

Eye peeling en Meline van Innoaesthetics

De eye peeling wordt gebruikt om rimpels rondom de ogen te behandelen. Daarnaast gebruiken we Meline voor het effectief behandelen van pigmentvlekken, ook voor de donkere huid.

 

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

TriPollar behandeling

De TriPollar is een behandeling met radiofrequentie om de huid direct te liften. Het volume in de huid neemt met ruim 30% toe en ook de kaaklijn wordt strakker. Ook zeer geschikt om een onderkin te behandelen.

OXY Geneo Behandeling

OXY Geneo behandeling is een combinatie van zuurstof therapie en microdermabrasie. Er kunnen tijdens deze behandeling ook werkstoffen worden ingesluisd. Zeer geschikt om de huid er frisser en jonger uit te laten zien.

MicroNeedling Behandeling

MicroNeedling (in de vorm van meso therapie of de Dermapan) gebruiken we om lichaamseigen werkstoffen in te brengen. De huid wordt aangezet om zich te verbeteren en wat een een liftend- en huid opvullend effect. Het stimuleert de cel vernieuwing, en tevens de aanmaak van collageen en elastine

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Meer weten over onze aanpak? Kom dan eens langs voor een gratis huidscan! Wij vertellen jou graag wat wij voor jou kunnen betekenen.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.