Gezichtsbehandeling voor mannen

The Beauty Club is er óók om mannen er weer geweldig uit te laten zien

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Wist u al dat een gezichtsbehandeling voor mannen ook in het dienstenpakket van The Beauty Club is opgenomen? De fabel dat alleen vrouwen een schoonheidsspecialist nodig hebben, is in onze tijd al lang achterhaald. Ook mannen weten hun weg naar onze schoonheidssalon te vinden voor een fijne gezichtsbehandeling. Mannen willen er immers ook goed uit zien, want een verzorgde huid straalt ook een verzorgde persoonlijkheid uit.

Wilt u uw huid er fris en verzorgd uit laten zien? Wacht niet langer en maak bij ons een afspraak voor een gezichtsbehandeling voor mannen!

 

Behandeling

Behandelingen voor mannen bij The Beauty Club The Beauty Plan

 

Net als onze vrouwelijke klanten worden ook de mannen die onze salon bezoeken compleet in de watten gelegd. Wij stemmen met onze klanten af wat hun wensen zijn en passen onze gezichtsbehandelingen hierop aan. Of u nu extra verzorging van de ouder wordende huid wilt of uw huidproblemen doeltreffend wilt aanpakken, onze schoonheidsspecialisten van The Beauty Club zijn speciaal opgeleid om de beste resultaten te leveren. Met onze specialistische kennis en vaardigheden weten wij als geen ander hoe wij uw huid er weer een gezonde en verzorgde uitstraling kunnen geven.

 

OVER GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR MANNEN

Huidtips voor mannen

De mannenhuid mag dan anders van structuur zijn dan die van vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat deze geen goede verzorging nodig heeft. Een bezoekje aan de schoonheidssalon is daarom een must, maar ook daarbuiten is het belangrijk om goed te zorgen voor uw huid. Mannen hebben grovere poriën waardoor het heel belangrijk is om dagelijks het gezicht goed te reinigen, zodat achterblijvend vuil van de huid verwijderd wordt. Ook is het aan te raden om anti-ageing crèmes te gebruiken om de huid te voeden en huidveroudering tegen te gaan. En zo zijn er nog meer aanbevelingen voor het verzorgen van de huid waar onze schoonheidsspecialisten u graag meer over vertellen!

 

Waarom kiezen voor The Beauty Club?

Het verzorgen van de ouder wordende huid, het behandelen van huidproblemen of simpelweg een relaxende gezichtsbehandeling. Onze schoonheidsspecialisten bezitten de vakkennis om u te helpen met uw huidwensen.

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.