Schoonheidsverzorging

Schoonheidsverzorging optimaliseert uw huid.

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Wat is schoonheidsverzorging bij The Beauty Club

Schoonheidsverzorging helpt de verslechterde huid te genezen van verschillende mogelijke huidproblemen. Bij huidproblemen kunt u denken aan steelwratjes, pigmentvlekken, acne, rosacea en couperose. Dit zijn veel voorkomende ongemakken van de huid, die wij heel specifiek kunnen behandelen. Buiten deze diverse behandelingen, kunnen wij ook hulp bieden bij het verminderen van littekenweefsel.

Door onze titel als medisch schoonheidsspecialist dermatologie zijn wij bevoegd om uw huid nauwlettend in de gaten te houden op eventuele waarschuwingstekens van huidkanker. Wij zijn echter niet gekwalificeerd om een diagnose te stellen, maar om huidkanker op een zo vroeg mogelijk stadium te herkennen.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Waarom schoonheidsverzorging?

Uw huid krijgt dagelijks veel te verduren en dit zult u waarschijnlijk niet eens merken. Door de luchtvervuiling verouderd onze huid snel. Vooral als u in een drukke stad woont heeft u meer kans op een verslechterde huid. Daarbij draagt Uv-straling ook bij aan het afnemen van de huidgezondheid. Het is dus ontzettend belangrijk om goed voor uw huid te blijven zorgen. Middels onze schoonheidsverzorging wordt de verslechtering van uw huid behandeld en kan uw huid weer een stukje ademen. Hoe beter u omgaat met uw huid, hoe sneller deze van oneffenheden zal genezen.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Dit is hoe onze behandelingen werken 

Wij bieden verscheidene behandelingen als het gaat om schoonheidsverzorging. U kunt bij ons een gratis huidscan laten maken om te besluiten welke behandeling juist is voor uw huid. Wij voeren deze meting uit om te zien wat de oorzaak is van uw beschadigde huid. Aan de hand van deze meting bepalen wij de juiste behandeling voor het beste resultaat en leggen deze aan u voor. Indien u akkoord gaat met de behandeling kunt u uw afspraak inplannen of wellicht hebben wij direct een plekje voor u vrij. 

 

Het uiteindelijke resultaat 

U krijgt na de huidscan een advies behandeling, waarna u indien gewenst een traject kunt volgen voor de optimale uitkomst. Na de eerste behandeling ziet u al enig resultaat, echter behaalt u het beste resultaat wanneer u het volledige traject afrondt en combineert met de juiste thuisproducten. Uw huid zal weer fris en fruitig aanvoelen en u zult er als herboren uitzien. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk gerust de recensies van onze voorafgaande klanten, u kunt deze onderaan onze homepagina vinden.

 

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar de tarieven? neem dan gerust contact met ons op of bekijk het aanbod.
Afspraak makenTarieven

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.