Permanente Make up

De wenkbrauwspecialist van Nederland

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Cosmetisch / Cos-medisch Huid & PMU Instituut

Permanente Make Up bij The Beauty Club

Droom je over de perfecte wenkbrauwen? Loopt jouw eyeliner elke keer uit? Of ben je er klaar mee om elke ochtend voor de spiegel jouw make up aan te brengen? Dan is permanente make up echt wat voor jou! The Beauty Club is gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make up. Het is dan ook onze missie om de permanente make up op een zo natuurlijk mogelijke wijze te plaatsen.

Wil jij elke ochtend opstaan met een perfect gelaat? En ben je klaar met het continu te moeten bijwerken van jouw make up? Maak dan nu snel een afspraak!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Verschillende technieken

 

Bij The Beauty Club maken wij bij het plaatsen van permanente wenkbrauwen verschillende technieken, zoals de 3D Hairstroketechniek, schaduwtechniek, Microblading en de Ombre techniek.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

3D Hairstroketechniek

Door het gebruik van een 3D hairstroke techniek creëren wij naturel en echt uitziende wenkbrauwen. Hiervoor gebruiken wij een tattoo naald, waarmee wij kleine streepjes pigment tatoeëren. Op deze manier worden er kleine ‘haartjes’ getatoeëerd, die precies lijken op jouw eigen wenkbrauwhaartjes. Deze techniek is snel en efficiënt, waarbij het pigment machinaal of manueel de huid ingaan. Deze behandeling is mogelijk bij elk huidtype.

 

Schaduwtechniek

Deze methoden wordt van oudsher gebruikt om wenkbrauwen op te vullen. Tegenwoordig gebruiken wij deze methode om met een permanente make up machine het kleurpigment in de huid te ‘poetsen’. Zo creëren wij een mooie schaduw onder de eigen wenkbrauw. Na deze behandeling ziet het eruit als de wenkbrauw met een zacht potloodje is in geschaduwd. Deze behandeling is uitstekend geschikt voor mensen met een complete vorm wenkbrauw, maar te dun ‘begroeid’.

 

Micro-blading

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van permanente make up. Bij deze techniek tekenen wij elk haartje individueel met een kammetje van mesjes. Hierbij kiezen wij eerst de juiste pigment kleur die precies aansluit bij jouw wenkbrauwen. Door de zeer dunne haartjes die er getekend worden, creëren wij de meest natuurlijke look.

 

Ombre techniek

De ombre techniek is tegenwoordig ontzettend in de trek bij de jongere ‘meiden’. Middels deze techniek plaatsen wij een gestyleerde wenkbrauw in schaduwtechniek. Hierdoor wordt de wenkbrauw vooraan mooi poederig en transparant, waarna hij overgaat in een vollere en strakkere ‘staart’. Op deze manier wordt het accent van de wenkbrauw gelegd op het midden- en eindstuk.

 

Lees hier meer


The Beauty Club

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

           

Maak direct een afspraak

Opstaan met een perfect gelaat is nog nooit zo makkelijk geweest!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.