Oxygeneo Behandeling

Voor een stralende, mooie en frisse huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Oxygeneo behandeling bij The Beauty Club

Zoek je dé manier om jouw huid te verbeteren? Dan is de OxyGeneo behandeling van The Beauty Club echt wat voor jou! Middels deze exclusieve behandeling verbeteren wij de huidtextuur en geven wij jouw huid weer een stralende, goed verzorgde teint. Na de behandeling voel je het verschil direct! De fijne lijntje evenals rimpels verdwijnen, de huid ziet er gladder uit en poriën worden verfijnd. Deze innovatieve behandeling is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen, die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen. Het oogverbluffende resultaat van deze behandeling komt dan ook voort uit de genezende werking van zuurstof. Zuurstof zorgt voor het goed opnemen van werkstoffen in de huid.

Wil jij ook weer een stralend gelaat? Kies dan voor de OxyGeneo behandeling van The Beauty Club. Maak snel een afspraak voor een gratis huidscan!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Oxygeneo Behandeling

De OxyGeneo Behandeling

Tijdens de behandeling worden er als het ware 3 functies gelijktijdig uitgevoerd:

  1. Exfoliatie: In deze stap exfolieren (scrubben) we de bovenste huidlaag op een milde wijze. Hierdoor worden overtollige huidcellen verwijderd, waardoor we de huid voorbereiden op de opname van actieve ingrediënten. In deze stap verwijderen we de dode huidcellen en het stimuleren we de nieuwe, jonge huidcellen.
  2. Insluizen: In deze stap worden ingrediënten door de huid opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit. Dit zorgt direct voor een vermindering van fijne lijntjes.
  3. Zuurstof: De pen reageert met de toegepaste gel, waardoor er ontzettend veel koolstofdioxide belletjes zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het resultaat? Het lichaam stuurt direct zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Dit resulteert in een onmiddellijke huidverbetering.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Oxygeneo technieken

De Oxygeneo behandeling kent verschillende technieken. Een van de nieuwste technieken is de ultrasound techniek. Door gebruik te maken van de nieuwe Ultra Sound Applicator creëeren wij bij The Beauty Club een maximale opname van specifieke ingrediënten. Het resultaat? Een betere vochtbalans, kleinere poriën, minder wallen rondom de ogen en verminderde couperose. 

Voor wie?

De OxyGeneo behandeling is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt. Daarnaast verhelpt deze behandeling verschillende soorten huidproblemen, zoals acne of rosacea, en is de behandeling ook uitstekend geschikt voor mensen die willen stralen tijdens een feestje. Ook wanneer je grove poriën wil verminderen, de huidtextuur wil verbeteren of de huid wil verjongen is de OxyGeneo behandeling de juiste keuze.

De OxyGeneo behandeling, ook wel microdermabrasie 2.0, is dus voor ontzettend veel doeleinden geschikt. De behandeling kan als een ‘lunchtime treatment’ of losse behandeling worden geboekt, gezien de behandeling direct een zichtbare boost geeft. Wij horen dan ook vaak van onze klanten dat het na een Oxygeneo behandeling voelt alsof ze een frisse wandelingen hebben gemaakt.

De behandeling kan ook als onderhoudsbehandeling worden geboekt wanneer je een goede huidconditie hebt. Ook adviseren wij de OxyGeneo behandeling wanneer je een clubplan bij ons doet. Wil je de behandeling gebruiken als huidverbetering? Dan adviseren wij je een kuur van 6 behandelingen, waarbij je de 6e behandeling gratis krijgt!

Wanneer je kiest voor deze behandeling dan is er een keuze uit twee verschillende behandelmethodes. Afhankelijk van jouw huidtype, wensen en verwachtingen geven wij je een passend en persoonlijk advies. Hieronder hebben wij een overzicht toegevoegd van alle voordelen van deze innovatieve behandeling.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Wil jij ook weer een frisse, mooie en gladde huid? Maak dan nu snel een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.