Huidconditie Onderhoudsbehandeling

Is jouw huid in top conditie?! Hou het resultaat vast met een onderhoudsbehandeling

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Skin Inprovement

Wow het is je gelukt, jouw huid is in een TOP conditie!! Als je dit wilt vast houden dan adviseren wij jou om tussen de 4 tot 6 weken een Skin Improvement behandeling te ondergaan met Nimue of pH Formula. Wij bepalen samen met jou welk merk het beste bij je past nadat wij een huidscan hebben gemaakt met de Observ 520.

Online afspraak maken? Kies Cosmetische behandeling, Skin Improvement of Skin Improvement de luxe .

 

VOOR EN NA

Skin Improvement met NImue / pH Formula is een onderhoudsbehandeling die wij op maat maken voor jouw huid. Wij bekijken ter pleke met het Observ 520 huidanalyse apparaat hoe jouw huidconditie is en wat je huid nodig heeft op dat moment. Hierdoor heb je altijd een bijzondere behandeling op maat en elke keer weer verschillend en verrassend.

De behandeling bestaat altijd uit een of meerdere peelingen zoals onder andere glycol, fruitzuur, skin resurfacing peeling of een cocktail van verschillende peelingen. De peelingen zorgen voor het direct zichtbare effect. Minder lijntjes, gladde huid, stralende huid, meer volume en energie, een mooie kleur. Tevens mag bij deze behandeling de ontspanning niet ontbreken daarom kun je genieten van een massage en een ruime keuze uit fantastische maskers.

Er is de mogelijkheid de behandeling te up-graden naar een “Skin Improvement de luxe” met een alginaat, peel-off, petide of collageen film maskers voor ogen of/en gezicht in combinatie met een vitamine C boost.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Een voorbeeld van een “Skin Improvement de luxe”

Ervaar de energy boost van 3 Peelings op een rij! Enzyme peeling op basis van papaya en ananas, verlost je huid van de eerste losse dode vale huidcellen. Gevolgd door een krachtige Glycol peeling die volledig je doffe huid en fijne lijntjes doet verdwijnen en zorgt voor meer volume in je huid. Als kers op de taart een perfecte finish met de “bio active complex” voor extra glans en energie. Gevolgd door een luxe makser en vitamine C  boost.

Wil jij ook deze triple boost, kies dan voor de “Skin Improvement de luxe” behandeling.

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.