Nimue

Skin technology voor anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Nimue Skin Technology is een internationaal erkend merk dat derma-cosmeceutische producten aanbiedt als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Het merk staat bekend als dynamisch en trendsettend binnen de wereld van huidverzorging en huidverjonging. Nimue maakt gebruik van haar moderne huidclassificatie concept dat zich richt op vier verschillende huidtypes: Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin en Interactive Skin. Met verschillende producten die gericht zijn op herstel, huidverjonging, antioxidatie en zonbescherming biedt Nimue voor elk van deze huidtypes passende producten die jouw huid weer laten stralen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen met de producten en behandelingen van Nimue?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor behandeling speciaal geschikt voor jouw huidtype!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
nimue
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Nimue Skin Technology bij The Beauty Club

De producten en behandelingen van Nimue Skin Technology zijn niet zoals andere producten en behandelingen in de schoonheidsbranche. Dit merk gaat een stap verder dan huidverzorging: met haar aanbod behoort Nimue tot de nieuwste generatie derma-cosmeceuticals. De vooruitstrevende producten en behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en leeftijden en zijn gericht op het verbeteren en verjongen van de huid.

Lees hier meer

 

OVER NIMUE

De effecten van Nimue Skin Technology producten en behandelingen

Wanneer wij producten of behandelingen gebruiken in onze schoonheidssalon, moeten deze de beste resultaten bieden. De filosofie van Nimue richt zich op vier punten om de huid te verzorgen en te verbeteren. Allereerst zorgen de producten van Nimue ervoor dat er verjonging optreedt in de huid. Door de unieke combinatie van actieve ingrediënten wordt de gezondheid van de huid gestimuleerd. Deze ingrediënten, gewonnen uit natuurlijke en biotechnologische bronnen, zijn daarnaast ook in staat om de huid te laten herstellen. Ook zijn er allerlei vitamines toegevoegd aan de producten waardoor huidveroudering en roodheid wordt tegengegaan. Als laatste zorgen de producten er ook voor dat de huid beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-straling van de zon. De productlijn van Nimue heeft dus vele positieve effecten waardoor ze veelvuldig gebruikt worden in onze schoonheidssalon.

Welke technieken gebruikt Nimue?

Voor de medische peelings gebruiken wij onder andere pHFormula. Middels deze peelings worden er werkstoffen diep in de huid gebracht, zodat het precies op de juiste plekken zijn werk kan doen. Dit zorgt ervoor dat de huid zich in een verhoogd tempo kan vernieuwen. Omdat de huid zich in dermate vernieuwd, kennen deze behandelingen wel een down time. Dit betekent dat het mogelijk is dat je wat kleine ‘droge’ velletjes gaat krijgen, waardoor de nieuwe gezonde jonge huid tevoorschijn komt. Daarom gaan deze behandelingen altijd samen met aanvullende pre en post producten, die u thuis kunt gebruiken.

Lees hier meer

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Op zoek naar een effectieve behandeling van jouw huidproblemen? Maak dan nu een afspraak bij The Beauty Club. Een mooie, gezonde huid is één klik van je verwijderd!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.