Verzorgende en super voedende Behandeling

Basic Compleet: huidverzorgende behandeling met massage

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

‘Huid & permanent make-up instituut’

Huidverzorgende Behandeling

Basic Compleet:

Wil jij een verzorgende en voedende behandeling met massage maar met direct zichtbaar resultaat door minder lijntjes, stralende gezonde huid, dankzij een lichte fruitzuurpeeling?

Dan adviseren wij jou de “Basic Compleet” behandeling.

Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype, huidconditie en huidleeftijd. In het bijzonder is de Basic Compleet geschikt als je op zoek bent naar een behandeling met direct zichtbaar resultaat, je huid goed wil verzorgen en van een massage houdt.

Online afspraak maken? Kies: cosmetische behandelingen, Bacis Compleet

VOOR EN NA

Over onze behandeling

Basis Compleet is een basis behandeling waar je extra kunt genieten van een heerlijk ontspannende nek, schouder, decolleté massage met een ruime keuze uit fantastische maskers welke geschikt zijn voor alle huidtypen, huidcondities en huidleeftijden voor direct zichtbaar verzorgde huid.

Wij starten met een frisse cleasing gevolgd door een conditioner die jouw huid zacht polijst en hierdoor je poriën verfijnd. Je huid wordt voorbereid voor de fruitzuur peeling met het exfoliating enzym op basis van Papaya en Ananas met een heerlijke fruitige geur, welke stevig ingemasseerd wordt en hierdoor de losliggende cellen verwijderd. Dit product is de killer voor verstopte poriën. Zeg mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jou huid een fruitzuur cocktail Peeling “Bio-Actief Complex ”

 

Deze Fruitzuur Peeling zorgt voor een beter huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op, verfijnd lijntjes en rimpels. De huid is nu klaar voor het definitief verwijderen van alle huidoneffenheden.

Het masker stemen wij af op jouw huidconditie en wensen. Er is de mogelijkheid de behandeling te up-graden met een alginaat masker, Peel off mask of collageen film mask voor ogen en/of gezicht.

Dit is het het meest ontspannend moment van de behandeling terwijl het masker zijn werk doet masseren wij uitgebreid je schouders, nek en decollete. Wij sluiten de behandeling af met een frisse eucalyptus verzorging en de Sun-C SPF 40 of een gekleurde CC cream voor een optimale bescherming van de huid.

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak voor een huidverzorgende behandeling!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.