Verzorgende en super voedende Behandeling

Basic Compleet: huidverzorgende behandeling met massage

Huidverzorgende Behandeling

Basic Compleet:

Wil jij een verzorgende en voedende behandeling met massage maar met direct zichtbaar resultaat door minder lijntjes, stralende gezonde huid, dankzij een lichte fruitzuurpeeling?

Dan adviseren wij jou de “Basic Compleet”

Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype, huidconditie en huidleeftijd. In het bijzonder is de Basic Compleet geschikt als je op zoek bent naar een behandeling met direct zichtbaar resultaat, je huid goed wil verzorgen en van een massage houdt.

Online afspraak maken? Kies: cosmetische behandelingen, Bacis Compleet

over onze behandeling

Basic Compleet Nimue
Basis Compleet is een basis behandeling waar je extra kunt genieten van een heerlijk ontspannende nek, schouder, decolleté massage met een ruime keuze uit fantastische maskers welke geschikt zijn voor alle huidtypen, huidcondities en huidleeftijden voor direct zichtbaar verzorgde huid.

Wij starten met een frisse cleasing gevolgd door een conditioner die jouw huid zacht polijst en hierdoor je poriën verfijnd. Je huid wordt voorbereid voor de fruitzuur peeling met het exfoliating enzym op basis van Papaya en Ananas met een heerlijke fruitige geur, welke stevig ingemasseerd wordt en hierdoor de losliggende cellen verwijderd. Dit product is de killer voor verstopte poriën. Zeg mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jou huid een fruitzuur cocktail Peeling “Bio-Actief Complex ”

Deze Fruitzuur Peeling zorgt voor een beter huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op, verfijnd lijntjes en rimpels. De huid is nu klaar voor het definitief verwijderen van alle huidoneffenheden.

Het masker stemen wij af op jouw huidconditie en wensen. Er is de mogelijkheid de behandeling te up-graden met een alginaat masker, Peel off mask of collageen film mask voor ogen en/of gezicht.

Dit is het het meest ontspannend moment van de behandeling terwijl het masker zijn werk doet masseren wij uitgebreid je schouders, nek en decollete. Wij sluiten de behandeling af met een frisse eucalyptus verzorging en de Sun-C SPF 40 of een gekleurde CC cream voor een optimale bescherming van de huid.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Doffe huid
  • Grove porien
  • Fijne lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Een stralende huid
  • Een verfijnde portiestructuur
  • Minder lijntjes

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?