Acne Behandeling

Geniet van een stralende huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Acne Behandeling

Jeugdpuistjes zijn onder de jongeren een veelvoorkomend ‘probleem’. Naarmate wij ouder worden verdwijnen deze klachten vaak vanzelf. Toch hebben veel mensen ook op latere leeftijd nog last van acne, wat kan leiden tot onzekerheid en ontevredenheid over het aangezicht. Bij The Beauty Club bieden wij verschillende soorten behandelingen aan, die de typische ‘jeugd acne’, evenals de acne voor volwassenen aanpakken.

Wil jij af van jouw acneklachten? Of stoor jij je aan de littekens die zijn achtergebleven? Kies voor een van de acne behandelingen bij The Beauty Club en geniet binnenkort weer van een stralende huid!

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Acne Behandeling

Acne behandelingen bij The Beauty Club

Bij The Beauty Club worden twee soorten acne behandelingen aangeboden. De eerste behandeling is gericht op de ‘typische jeugdacne’, die grotendeels voorkomt in de pubertijd bij zowel jongens als meisjes. Hier behalen wij regelmatig grote successen mee. Wij onderscheiden ons van onze collega’s door het toepassen van andere technieken en het geven van nét dat extra beetje service. Jongeren die naar The Beauty Club komen voor een acne behandeling hebben dan ook de keuze om hun eigen muziek op te zetten, worden door ons gecoacht en krijgen de juiste thuisproducten mee naar huis. Wij vinden persoonlijke aandacht, zeker voor de jeugd, ontzettend belangrijk.

Let op: Ook voor volwassenen worden acne behandelingen vaak vergoed vanuit de aanvullende ziektekosten verzekering. De vergoeding verschilt per verzekeraar en per behandeling.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Behandelingen jeugd acne

Bij The Beauty Club gebruiken wij methodes en technieken waar absoluut geen littekens door ontstaan, en wij in een korte periode waanzinnige resultaten mee kunnen boeken. Wanneer er sprake is van een lichte vorm van acne maken wij gebruik van Nimue als basisbehandeling. Deze is gebaseerd op fruitzuren. Wanneer de acne hardnekkiger is maken wij gebruik van ons medisch gerichte merk pH Formula, die ook in zeer actieve acne gevallen met medische sterktes kan worden gebruikt. Voor de behandeling van de littekens maken wij daarnaast gebruik van een medische peeling van Innoaesthetics. Door deze peeling wordt er plaatselijk collageen aangemaakt, waardoor littekens die diep in de huid zijn verzonken verminderen, en de roodheid na 1 a 2 behandelingen al verdwijnt.

 

Behandelingen volwassenen met acne

Bij volwassenen pakken wij acne met eenzelfde soort behandelpakket aan. De producten die wij hiervoor gebruiken zijn niet alleen gericht op het verminderen van acne, maar bevorderen ook anti-aging en huidverjonging! Wij starten met het innovatieve voedingssupplement Interviatal van QMS, waar wij waanzinnige resultaten mee boeken. Wij zijn er van overtuigd dat de huid met rust en een zachte hand geholpen moet worden, en zetten daarom vaak de QMS behandelingen in. Deze meest krachtige huidverjonger laat de acne verdwijnen en pakt tegelijk rimpels aan. Dit, omdat acne problemen van binnenuit komen of als gevolg van stress, milieu en voeding. Door de behandelingen ook van binnenuit te laten werken, gebruiken wij de juiste bouwstenen die tevens ook huidverjonging kunnen bereiken.

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Nooit meer onzeker zijn over uw huid? Maak direct een afspraak met onze huidexperts.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.