Cosmetische Behandelingen

Wat zijn cosmetische behandelingen bij The Beauty Club

Cosmetische Behandelingen algemeen informatie

De cosmetische behandelingen van The Beauty Club zijn zeer geschikt om uw huid in een optimale conditie te houden. U kunt bijvoorbeeld uw huid laten reinigen, verzorgen of een behandeling kiezen voor een droge en gedehydrateerde huid.
Uw huid wordt behandeld met de speciale merken !QMSMedicosmetics, Nimue en pH-Formula die bekend staan om de verbluffende resultaten. Uw huid helpen gezonder en mooier te laten worden is mijn uitdaging.

 

 

 

over onze behandeling

Een overzicht van de cosmetische behandelingen:

De behandelingen zijn ingedeeld, zodat u een makkelijk overzicht hebt bij het kiezen van een behandeling.

Quik Cleansing’ voor een mooie schone en verzorgde huid
Heeft u weinig tijd, maar wilt u toch direct een mooie schone huid? Dan is deze behandeling zeer geschikt. De huid wordt diep gereinigd en de poriën worden gezuiverd.

Resultaat:
Een heerlijk frisse en schone huid die glad aanvoelt.


‘Basic Compleet’ verzorgend en voedend om uw huid optimaal te verzorgen en te voeden, is de Basic compleet een goede optie. Deze behandeling verzorgt de gezichtshuid en stimuleert de huidfuncties. Wanneer je deze behandeling combineert met de verzorgende producten voor thuis, dan blijft uw huid in een goede conditie.

Resultaat:
Een mooie verzorgde huid die zacht aanvoelt.

 


The Beauty Club
Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl
           

‘Hydratatie met hyaluronzuur’ vocht herstellend
Deze hydraterende behandeling heeft een dubbele werking. De fruitzuurpeeling maakt de huid glad en zorgt ervoor dat het hyaluronzuur dat we in deze behandeling gebruiken het vocht zeer goed vasthoudt in de huid, waardoor uitdroging die zorgt voor het ontstaan van rimpeltjes, wordt voorkomen. De huid krijgt een echte hydratatie-boost.
Resultaat:
Een mooie gehydrateerde huid en minder droogterimpeltjes.

‘OXY Hydra’ vitaminen & zuurstof boost’
Deze zuurstof & vitamine behandeling is een perfecte behandeling om huidveroudering tegen te gaan. Door het insluizen van speciale huidvitaminen in combinatie met zuurstof krijgt de huid een echte oppepper. Het is een heerlijke ontspannende behandeling die de huid weer laat stralen.
Resultaat:
De huid ziet er direct stralender en gladder uit.

‘Skin improvement huidconditie verbeteren en comfort’ Om uw huid in een goede conditie te houden of om de huid te verbeteren, is deze behandeling geschikt. De huid wordt vernieuwd door de speciale huidpeeling, waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt. Ook zeer geschikt om de eerste fijne lijntjes tegen te gaan. De behandeling kunnen we afstemmen op uw wensen.
Resultaat:
Een goede huidconditie en direct een stralender uiterlijk

‘Skin improvement plus’
Wilt u nog meer resultaat van de behandeling? Kies dan voor de Skin improvement plus, een echte aanrader. De huid krijgt een extra Vitamine C boost en in combinatie met het alginaat masker voor de ogen en/of het gezicht wordt de huid versterkt en heeft het ook een anti-aging werking.
Resultaat:
De huid is in een optimale conditie en het resultaat is direct zichtbaar

Of je er nu voor kiest om je rimpels te verminderen, een behandeling die de conditie van uw huid zal verbeteren óf voor een behandeling met anti-aging effect, bij The Beauty Club bent u bij het juiste adres. De uitgebreide kennis en ervaring van onze schoonheidsspecialistes zullen zorgen voor een uitstekend resultaat voor uw huid.

Nimue is een derma-cosmeceutical afkomstig uit Zuid-Afrika. Het merk bevat actieve ingrediënten die het vermogen hebben om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. Nimue is zowel een alternatief voor injecties bij huidverjonging en anti-aging, als preventief bij specifieke huidproblemen.

pH-Formula is de eerste pharma-cosmeceutical die het resultaat is van een innovatieve combinatie van pharma-cosmeceuticals binnen de medische wereld. Combinaties van medische ingrediënten geven oogverbluffend resultaat zonder onaangename complicaties. Pre-en post producten zorgen voor beter resultaat, voorkomen sociale ongemakken en geven een comfortabel gevoel aan de huid.

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?