Wenkbrauwstyling

Al meer dan 10 jaar de wenkbrauw specialist en trainer van Nederland

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Wenkbrauw bij The Beauty Club

De perfect passende wenkbrauw voor jou gezicht om je uitstraling compleet te maken voor een zelfverzekerde look.

Wist jij dat uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 80% van de vrouwen zich onzeker voelt als hun wenkbrauwen niet goed zitten? Heb jij dit ook?

VOOR EN NA

Wenkbrauwstyling

Wenkbrauwen zijn HOT!! Maar al lang voordat wenkbrauwen hot werden en zo hip zijn als nu, had Sibel zich al gespecialiseerd in wenkbrauwen en was het haar werk om dagelijks mooie wenkbrauwen te creëren en andere cosmetica dames hier in te trainen, iets wat ze nu nog steeds met veel passie doet.

Terecht mag Sibel zich daarom “DE wenkbrauw specialist van Nederland” noemen met meer dan 10 jaar ervaring als Master Trainer voor de wenkbrauw merken Anastasia Beverly Hills en Benefit Cosmetics gewerkt te hebben.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

The Beauty Club 

Bij The Beauty Club stylen, harsen, shapen en verven wij jouw wenkbrauwen tot de perfecte wenkbrauw. Deze worden uitgemeten op jouw botstructuur en gezichtssymmetrie. Hierdoor krijg jij altijd de perfecte wenkbrauw voor jou gezichtsvorm.

Wij doen dit in tegenstelling tot veel andere salons niet liggend maar zittend, om zo de punten te bepalen met de invloed van de zwaartekracht.

In tegenstelling tot veel andere salons harsen wij voor een extra strakke look zowel aan de onder als aan de bovenkant van de wenkbrauwen. Omdat wij weten wat je wel en wat je niet kunt weg halen, zorgen wij voor die fantastische natuurlijke wenkbrauwen die perfect in jouw gezicht passen.

Wij kijken er naar uit om je wenkbrauwen te kunnen stylen en je kennis te laten maken met je mooiste wenkbrauwen ooit!

 

 

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.