Medisch Schoonheidsspecialist

Alles voor een gezonde huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanent Make-up Instituut

Medisch schoonheidsspecialist

Het team van The Beauty Club bestaat uit verschillende Medisch Schoonheidsspecialisten. Maar, wat houdt dit precies in? Een Medisch Schoonheidsspecialist dermatologie is een schoonheidsspecialiste die kennis heeft van alle medische aspecten van de huid. Deze kennis is verkregen door verschillende opleidingen, namelijk een opleiding tot schoonheidsspecialiste, de basis- en vervolgopleiding dermatologie en een Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten.

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Eye Peeling

 in Verschil tussen een Medisch Schoonheidsspecialist en een Schoonheidsspecialist

Tussen een Medisch Schoonheidsspecialist en een ‘normale’ schoonheidsspecialist zitten dus weldegelijk verschillen. Een van de belangrijkste punten is dat een medisch schoonheidsspecialist meer medische kennis heeft dan een schoonheidsspecialist, wat resulteert in het kunnen herkennen van diverse huidproblemen, aandoeningen en de effecten van bijvoorbeeld medicatie op de huid. Deze medische kennis helpt bij het verduidelijken van de grens tussen verschillende huidproblemen, waardoor een passende diagnose en behandeling kan worden opgesteld. Hierdoor zijn patiënten met een (chronische) huidaandoening of beschadigde huid bij The Beauty Club in de buurt van Rotterdam dan ook in vakkundige, vertrouwde handen.

 

Lees hier meer

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Waarom een bezoek brengen aan The Beauty Club?

Wij werken nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Zo kunnen wij tijdig ingrijpen en u doorverwijzen wanneer huidproblemen een andere behandeling (bijv. Medicatie) nodig hebben. Wij stellen in dat geval dan ook altijd een verwijsbrief op die meegenomen kan worden naar de huisarts, zodat de klachten goed beschreven kunnen worden.

Als Medisch Schoonheidsspecialist zijn we dus gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing, camouflage, IPL en laser. Daarbij hebben wij een signalerende functie, waardoor er diverse huidproblemen in een vroeg stadium kunnen worden ontdekt. Wij kunnen uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.

Mijn registratie als Medisch Schoonheidsspecialist kan worden terug gevonden op website medisch schoonheidsspecialist.

 

Medisch schoonheidsspecialist

 

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hier een afspraak bij een van onze Medisch Schoonheidsspecialisten!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            


The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.