Definitief ontharen

Overmatig haargroei is verleden tijd

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Definitief ontharen bij The Beauty Club

Over het algemeen zijn er twee vormen van overbeharing, namelijk hypertrichose (overbeharing op plekken waar normaal al enige haargroei is) en hirsutisme (overbeharing op plekken waar normaal alleen donshaar aanwezig is). Omdat overbeharing vaak als bijzonder vervelend kan worden ervaren, bieden wij een prachtige traditionele waxing aan van het merk Lycon. Naast de keuze voor het waxen kunt u bij The Beauty Club ook kiezen voor elektrisch ontharen, een methode dat al jaren tot de bewezen definitieve ontharingstechniek hoort.

Heeft u last van overbeharing en bent u klaar met het continu zelf verwijderen van de haren? Kies dan voor definitief ontharen bij The Beauty Club! Maak hier direct een afspraak.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:
  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
definitief ontharen

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektronisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt daarom ook wel elektrisch epileren genoemd. Binnenkort kunt u bij ons ook laserbehandelingen ondergaan tegen uw overbeharing. Wij zijn gediplomeerd en hebben een ANBOS specialisatie. Dit betekent dat u via uw zorgverzekeraar een vergoeding kunt krijgen in geval van overbeharing.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Verschillende methodes van definitief ontharen

Bij The Beauty Club gebruiken we verschillende methodes van elektrisch ontharen:
  • Elektrolyse: De eerste en oudste methode van elektrisch ontharen. De gelijkstroom zorgt voor een natronlaagje in het haarzakje wat de groeicellen vernietigt.
  • Thermolyse: Bij de Thermolyse methode zorgt een hoogfrequentie wisselstroom voor warmte. Deze warmte vernietigt de groeicellen.
  • Blend: In deze methode worden bovenstaande methoden gecombineerd. De warmte versnelt de vorming van het natronlaagje, waardoor deze methode minder pijnlijk is en aanzienlijk minder tijd kost.
Gedurende de behandelmethode zult u rekening moeten houden dat het te behandelen gebied niet geschoren, geharst of geëpileerd dient te worden. Wij raden daarnaast ook direct contact met UV straling af. Mocht u wel met UV straling in contact komen dan is een goede beschermende factor een must. Na de behandeling zullen vernietigde haarzakjes niet meer terugkomen, doordat de eiwitstructuur van de haarfollikel is beschadigd. Een uitzondering hierop zijn ‘slapende’ haarfollikels. Deze kunnen in een later stadium weer ‘levend’ worden, door hormoonverandering, medicijngebruik of wrijving. Zeg vaarwel tegen het dagelijks harsen, epileren of scheren. Maak nu een afspraak voor definitief ontharen bij één van onze huidexperts!   Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Wilt u ook weer een huid die er 10 tot 15 jaar jonger uitziet? Of wilt u meer informatie? Maak dan direct hieronder een afspraak of neem contact op voor meer informatie!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.