pH formula

Pakt huidproblemen aan met verbluffende resultaten

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Zeg je pH formula,  dan zeg je huidverbetering. Het merk ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten die op basis van cosmetische en farmaceutische innovaties gebaseerd zijn. pH formula was daarmee ook de eerste die de wetenschap en jarenlang opgebouwde informatie combineerde tot zeer effectieve huidverbeteringsmethoden. De producten van pH formula zijn daardoor uitermate geschikt om u, als onze klant, zo goed mogelijk te kunnen bedienen en het beste resultaat voor uw huid te boeken. Of u nu snel resultaat wilt voor uw complexe huidproblemen, of uw huid er jonger uit wilt laten zien en wilt onderhouden, de producten van pH formula laten ons niet in de steek.

Wil jij zelf de producten van pH formula ervaren tijdens onze verzorgende en ontspannende behandelingen?

Maak dan een afspraak bij The Beauty Club en laat je huid verwennen!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
ph-formula

pH formula bij The Beauty Club

Onze professionele behandelingen met de pH formula peelings zijn gericht op het leveren van de beste resultaten. Voor bijna elk huidprobleem is er wel een speciaal pH formula product ontwikkeld om deze snel en effectief aan te pakken. De producten bevatten een speciaal op de huid afgestemde formule die werkstoffen diep het huidweefsel in transporteren. En hier gebeurt de magie, want door deze formule wordt de huid geherstructureerd waardoor huidproblemen zowel van binnen als van buiten aangepakt worden. 

 

Lees hier meer

OVER PH FORMULA

Voor wie zijn de producten van pH formula geschikt?

Misschien heeft u last van een bepaalde huidaandoening of huidproblemen en vraagt u zich af hoe deze behandeld kunnen worden. In dit geval kunnen behandelingen die wij aanbieden met pH formula producten een uitkomst voor u zijn. De behandelingen met de pH formula peelings zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Behalve in geval van zwangerschap, het gebruik van medische vitamine A op doktersadvies of het hebben van een huidziekte, zijn de producten van pH formula geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wilt verbeteren. Al na de eerste behandeling zijn de resultaten zichtbaar: de huid ziet er fris uit, voelt zacht aan en oogt gezonder. Voor optimale resultaten zijn 3 tot 6 behandelingen aan te raden. U zult merken dat uw huid sterker wordt, straalt en er jonger uit ziet.

Welke problemen worden aangepakt door pH formula?

1 op de 8 Nederlanders hadden in 2018 een huid- of haaraandoening. Dat zijn er dus ruim twee miljoen, een zeer hoog getal. De huidproblemen waar mensen mee te maken kunnen hebben variëren sterk. pH formula heeft voor veel van deze huidaandoeningen speciale producten ontwikkelt om deze effectief te kunnen behandelen.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Heb jij last van huidproblemen en ben je nog steeds op zoek naar een blijvende oplossing? Maak dan nu een afspraak bij The Beauty Club en kom langs voor een behandeling die écht werkt!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.