Microneedling

Dermapen voor volume, rimpelcorrectie en litteken verminderen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Microneedling bij The Beauty Club

Naarmate we ouder worden, maakt onze huid van nature steeds minder collageen aan. Hierdoor verliest onze huid haar veerkracht, volume en elasticiteit. Het gevolg is helaas niet onbekend: de huid wordt slapper en rimpels gaan zich vormen. Ondanks dat onze huid van nature steeds minder collageen aanmaakt, produceert de huid dit wel wanneer het nodig is. Denk bijvoorbeeld aan de genezing van een wond of bij huidbeschadiging. Collageen zorgt voor binding van de huid en helpt de huid egaal en mooi te sluiten. Dit is eigenlijk wat microneedling in een notendop inhoudt. Het gaat bij microneedling weliswaar niet om het genezen van een wond, maar wel om het stimuleren van de collageenproductie.

Wil je de huid vernieuwen en verjongen zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van botox en fillers? Dan is microneedling wellicht de behandeling die je zoekt. Maak een afspraak of kom langs voor een gratis huidscan!

VOOR EN NA

Voor de behandeling (29 jaar) was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Na de behandeling (38 jaar) waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Microneedling

Hoe werkt het?

Met microneedling is het niet alleen mogelijk om de huid te verjongen en te verstrakken, het is ook mogelijk om littekens te verminderen en striae te behandelen. Doordat er hele kleine gaatjes, ook wel microperforaties genoemd, in de huid worden gemaakt, wordt het aanmaakproces van collageen geactiveerd. Hierdoor is het mogelijk om plaatselijk een rimpel te corrigeren en te verminderen. Voor deze techniek maken we gebruik van de Dermapen. De Dermapen is voorzien van een minuscuul naaldje, welke loodrecht en gecontroleerd de rimpel binnendringt. Vervolgens maakt de huid collageen aan op de getroffen plaats. Het resultaat is een gladdere en minder diepe rimpel.

 

Lees hier meer

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Microneedling behandeling met de Dermapen en Fusion Monopen

Microneedling met de Dermapen is een veel toegepaste behandeling om huidverouderingsklachten aanzienlijk te verminderen. Tijdens de behandeling zal de huid allereerst grondig gereinigd worden. Hierna behandelen we de huid met een verdovende crème en een serum die de huid ondersteuning biedt gedurende de behandeling. In de meeste gevallen is de behandeling gemakkelijk te verdragen en wordt het niet als pijnlijk ervaren. Hierbij komt dat de Dermapen specifiek kan worden ingesteld en worden afgestemd.

Het ultra dunne naaldje van de Dermapen maakt vrijwel onzichtbare microperforaties in de huid. Door de minuscule gaatjes in de huid treedt het natuurlijke herstelmechanisme in werking. Dit activeert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid van binnenuit wordt ‘hersteld’ en opgevuld. In de periode van de behandeling zie je dat de huidstructuur aanzienlijk verbeterd, gladder en egaler wordt en fijner aanvoelt. Microneedling is een behandeling in een kuurverband.van 4 weken. Voor het best behouden resultaat adviseren wij je de behandeling te herhalen en af te wisselen.

Wat is de Fusion Monopen?

De Fusion Monopen is een veilige en effectieve behandeling voor het stimuleren van collageen. De Monopen zorgt ervoor dat het hyalorunzuur-gehalte weer op peil komt. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel, wat de Monopen een natuurlijke huidverjongingsbehandeling maakt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd, waardoor de huid weer stevig wordt. Lees hieronder meer over deze behandeling.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Heb je interesse in een microneedling behandeling of wil je meer weten over jouw huid? Maak een online afspraak, of kom langs bij The Beauty Club voor een gratis huidscan! We helpen je graag.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.