Schoonheidssalon Rotterdam

Alles voor een gezonde huid in de omgeving van Rotterdam

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente Instituut

Schoonheidssalon Rotterdam

The Beauty Club is een schoonheidssalon in Rotterdam. Wij bieden verschillende behandelingen aan, ter ontspanning of ter verbetering van de huid. Maak gemakkelijk een afspraak via ons online boekingssysteem of neem contact op met een van onze medewerkers. Oh, en vergeet dan niet meteen een afspraak in te plannen voor de gratis huidanalyse!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Schoonheidssalon Rotterdam

Hoe wij ons als schoonheidssalon in Rotterdam onderscheiden

In Rotterdam zijn verschillende schoonheidssalons gevestigd. Ondanks dat elke salon zijn eigen behandelingen heeft, zien wij toch vaak enige vorm van overlap. Wat ons uniek maakt? Dat is eigenlijk heel simpel. Bij The Beauty Club draait het om aandacht voor de persoon en voor de huid. Afhankelijk van het doel van de behandeling, stellen wij de juiste behandeling samen. Het is dan ook ontzettend belangrijk om te allen tijde de huid van de persoon in kwestie te beschouwen als een individu.

Ten opzichte van andere salons heeft The Beauty Club als schoonheidssalon in de omgeving van Rotterdam een voorsprong. In ons instituut werken namelijk enkel medisch schoonheidsspecialisten die dus ook over medische kennis beschikken. Mede hierdoor zijn wij in staat om diverse huidproblemen, aandoeningen en bovenal de effecten van bijvoorbeeld medicatie op de huid te herkennen. Een huidbehandeling die bij The Beauty Club wordt uitgevoerd is daardoor ook anders dan die van een reguliere schoonheidsspecialist. Het aller belangrijkste? Door onze extra kennis zijn ook patiënten met een (chronische) huidaandoening bij The Beauty Club zeker aan het juiste adres.

 

Lees hier meer

WELKE BEHANDELINGEN BIEDEN WIJ AAN?

Waarom een bezoek brengen aan The Beauty Club?

Bij The Beauty Club maken wij onderscheid tussen cosmetische- en huidverbetering behandelingen. Bij cosmetische behandelingen kunt u denken aan reinigende- en hydraterende behandelingen, maar ook aan bijvoorbeeld behandelingen om de huidconditie te onderhouden. Onder huidverbetering behandelingen vallen eigenlijk alle behandelingen die te maken hebben met huidverbetering, huidverjonging en anti-aging. Buiten bovenstaande behandelingen plaatsen onze huidexperts ook permanente make-up voor op de wenkbrauwen, lippen en als eyeliner.

 

Contact

Wij begrijpen dat het maken van een keuze uit tal van schoonheidssalons in Rotterdam geen gemakkelijke opgave is. Want, het is en blijft wel je huid. Daarom bieden wij bij The Beauty Club een gratis huidanalyse aan. Gedurende deze analyse bekijken wij de conditie van uw huid, waarna wij samen met u overleggen wat de mogelijkheden zijn. Mocht u hier vervolgens interesse hebben in een van onze behandelingen dan kunnen wij meteen een vervolgafspraak inplannen!

 

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hier een afspraak bij dé schoonheidssalon in Rotterdam!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.