Fourtec LightBoost-Infusion-Lifting Behandeling

Voor het behandelen van lijntjes, rimpels en verslappingen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente make-up Instituut

Fourtec LightBoost-Infusion-Lifting Behandeling bij The Beauty Club

Zoek je dé manier om jouw huid te verbeteren en sporen van veroudering aan te pakken? Dan is de LightBoost-Infusion-Lifting behandeling van The Beauty Club echt wat voor jou! Om huidveroudering effectief aan te pakken, is het belangrijk om te begrijpen hóe onze huid verouderd. De beslissende veranderingen vinden plaats in de dermis: de huidlaag die voornamelijk bestaat uit bindweefselcellen. Wanneer je ouder wordt, maken deze cellen steeds minder nieuw collageen aan waardoor onvoldoende vocht in de huid kan worden  opgeslagen. De stevigheid van de huid neemt ook af, omdat onze ondersteunende gezichtsspieren langzaamaan verslappen.

Middels ons unieke behandelsysteem Fourtec is het mogelijk om deze veranderingen op een natuurlijke manier aan te pakken. De Fourtec, met de nieuwe LightBoost-Infusion-Lifting, combineert de bewezen effectieve technologieën Care-Current, radiofrequentie en LED in één behandeling. Door deze drie methodes tegelijk te gebruiken wordt ook het effect van de verschillende methodes gecombineerd en bereik je significant betere behandelresultaten. De huid kan hierdoor haar stevigheid, soepelheid en volume terugkrijgen.

Wil jij ook weer een soepele en stevige huid? Kies dan voor de LightBoost behandeling van The Beauty Club. Maak snel een afspraak voor een gratis huidscan!

De Fourtec behandeling

Tijdens de behandeling worden er 3 functies gelijktijdig uitgevoerd:

Care Current HV opent kleine kanalen in de huid, waardoor een betere opname van de werkstoffen bereikt wordt. Het hoogvolt in Fourtec heeft drie verschillende programma’s om uit te kiezen: spierstimulatie, elektroporation en microstroom voor zachte activering van het weefsel bij een gevoelige huid. Het type stroom dat wordt gebruikt, is afhankelijk van het effect dat moet worden bereikt.

Lees hier meer
Oxygeneo Behandeling

Percutane flow-technologie met applicatiemasker

Het applicatiemasker met percutane flow-technologie geleidt de verschillende stroomsoorten door een Veocel™-transferweefsel. Dit Lyocell-weefsel bevat de modernste werkstoffencomplexen en ondersteunt actief de overdracht van cosmetische ingrediënten. Dit resulteert in een hoge concentratie werkstoffen in de huid en intensieve hydratatie van de huid. Afhankelijk van het behandeldoel kunnen andere stroomsoorten worden toegepast, bijvoorbeeld om het spierweefsel te stimuleren of om de celstofwisseling te beïnvloeden. 

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Het VEOCEL™ sheetmask voedt diep en rijkelijk 

Na een ontspannende behandeling sluiten we af met een compleet nieuw, huidverzorgend applicatiemasker. Dit sheetmasker is gemaakt van de unieke VEOCEL™-transferstof, welke ervoor zorgt dat een hoge concentratie aan werkstoffen daadwerkelijk in de huid komt en dat de huid intensief wordt gehydrateerd. Het masker bevat een waardevolle combinatie van speciaal verrijkte actieve complexen voor een effectieve behandeling van rimpels. Kostbare peptiden, hoogwaardig hyaluronzuur, belangrijke mineralen en vitamines vormen de basis voor regeneratie van de collageenvezels.

VEOCEL™ is een van de meest innovatieve vezelproducten ter wereld. Het is absorberender dan katoen en zachter dan zijde.

VEOCEL™-vezels met translucentietechnologie zijn in vochtige staat transparant. Daardoor is er een optimale interactie met de technologieën in Fourtec.

Door de unieke structuur van de vezel is de opname en afgifte van vocht bij VEOCEL™ intensiever dan bij synthetische vezels of katoen. Bij toepassing van dit masker krijg je dus meteen een optimale verzorging van de huid, nog afgezien van het actieve peptide-infusiecomplex.

Voor wie?

De Fourtec behandeling is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt. Als je de huid wil verjongen is de LightBoost-Infusion-Lifting behandeling de juiste keuze.

Hieronder hebben wij een overzicht toegevoegd van alle voordelen van deze innovatieve behandeling.

Lees hier meer

Kom jij binnenkort langs voor een Fourtec LightBoost-Infusion-Lifting behandeling? Wij staan graag voor je klaar. 

Ben je benieuwd naar de Fourtec behandeling van The Beauty Club? Bel direct The Beauty Club via 010-8417889 en maak vrijblijvend een afspraak of vul het contact formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

 

 

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Wil jij ook weer een frisse, mooie en gladde huid? Maak dan nu snel een afspraak!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.