Steelwratjes verwijderen

Behandelingen bij The Beauty Club

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Steelwratjes verwijderen bij The Beauty club

Steelwratjes, ouderdomswratjes en gerstekorrels zijn kleine, goedaardige gezwellen, die aan de huid vastzitten. De oorzaak van het ontstaan van deze steelwratjes is onbekend, echter komt het vaker voor bij mensen met een insulineresistentie. Een andere aannemelijke reden is de wrijving van de huid. Dit, omdat de steelwratjes zich vooral op de plekken vormen waar wrijving van de huid het meest frequent is. Denk hierbij aan de huidplooien van onder andere het halsgebied, de oksel, oogleden, romp en de liezen. Het risico van het ontstaan van steelwratjes neemt toe wanneer je ouder wordt of overgewicht ontwikkelt.

Steelwratjes verwijderen? Maak dan hieronder snel een afspraak met een van onze huidexperts!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Steelwratjes behandelen
steelwratjes verwijderen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Zelf behandelen van steelwratjes 

Steelwratjes vormen geen bedreiging voor de gezondheid, en vallen in sommige gevallen zelfs na de vorming van de huid af. Echter, veel mensen proberen zelf de steelwratjes te verwijderen na het bekijken van verschillende filmpjes of het lezen van blogs. Bij The Beauty Club raden wij u dit niet aan. Dit, omdat u op deze manier gemakkelijk littekens overhoudt en bacteriën in de wond kunnen komen wanneer men gebruik maakt van een niet-steriel werktuig.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Wanneer wij bij The Beauty Club steelwratjes verwijderen voeren wij altijd eerst een intake uit. Deze intake behandeling gebruiken wij om te onderzoeken of de steelwratjes goed- of kwaadaardig zijn. De behandeling voor steelwratjes komt overeen met de behandeling voor couperose, alleen worden er andere instellingen gebruikt. Wanneer wij de behandeling uitvoeren kijken wij tevens of er nog andere huidoneffenheden aanwezig zijn, die wij in dezelfde behandeling kunnen meenemen / verwijderen. Na de behandeling ervaart u een ‘down time’: er ontstaat namelijk een korstje dat er binnen 3-5 dagen afvalt. De hersteltijd voor deze behandeling is gemiddeld 2 weken, waarbij de roze kleur van de nieuwe huid na enkele weken verdwijnt. Wij adviseren u om de nieuwe huid goed te beschermen tegen eventuele stralingen.

Heeft u last van steelwratjes en wilt u hier van af? Of wilt u andere huidoneffenheden behandelen? Bij The Beauty Club staan we voor u klaar. Maak hieronder direct uw afspraak en laat onze huidexperts u helpen!

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC  Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.