Meline

Dé behandeling voor pigmentstoornissen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Meline behandeling

Heb jij last van zonschade? Of ervaar je pigmentafwijkingen als gevolg van hormonen, zwangerschap of bijvoorbeeld medicijngebruik? Dan is een Meline behandeling perfect voor jouw huid. The Beauty Club biedt als eerste in heel Nederland deze unieke behandeling aan, en mag na 3,5 jaar dan ook stellen een echte specialist te zijn op dit gebied. Een unieke behandeling die verder gaat waar andere behandelingen stoppen. Het resultaat? Een prachtige huid, zonder pigmentafwijkingen!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Pigmentafwijkingen op de wang

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Pigmentafwijkingen op de wang
Acne Behandeling

Wat is een Meline behandeling?

Een Meline behandeling is een behandeling dat wordt ingezet voor het verhelpen van pigment in de opperhuid én lederhuid. Omdat deze behandeling verder gaat dan andere behandelingen, kan ongeveer 94% van alle pigmentstoornissen worden verholpen. Een behandeling bestaat uit verschillende losse behandelingen, en moet te allen tijde in combinatie met thuisproducten worden uitgevoerd.

Wat maakt een Meline behandeling uniek?

Meline is dé productlijn die zich specialiseert in de zogenoemde hyperpigmentatie’. Uniek hierbij is dat het niet uit maakt of het lichaam te maken heeft met directe of indirecte pigmentstoornissen. Meline is geschikt voor huidtype 1 tot en met 6, en dus voor ieder individu. Wat Meline uniek maakt is het samenspel tussen van de intensieve ingrediënten en het tranexaminezuur. Deze unieke combinatie werkt dan ook gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Pigmentafwijkingen op het  voorhoofd

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Pigmentafwijkingen op het voorhoofd

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Hoe werkt een Meline behandeling?

Een Meline behandeling wordt in een kuur uitgevoerd en altijd gecombineerd met de juiste thuisproducten. Op deze manier wordt het pigment van binnenuit afgebroken en worden en prachtige resultaten behaald. De behandeling bestaat uit diverse onderdelen, zoals een Peeling-masker, een stempelpen (microneedling) behandeling en een thuispakket. Let op! De behandeling werkt niet zonder de juiste thuisproducten. Het is dan ook belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken voor het beste resultaat. 

Peeling masker en Microneedling behandeling

Het peeling masker van Meline zorgt ervoor dat de actieve werkstoffen in het product hun werk kunnen gaan doen, en de melanine synthese wordt vernietigd. In andere woorden: het proces van de pigmentaanmaak wordt verstoord, de groei van epidermale cellen wordt versneld en het tyrosinase enzym wordt vernietigd. Na enkele weken wordt er een microneedling behandeling uitgevoerd, die de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen verstoord.

Spot behandeling

Naast het peeling masker en de microneedling behandeling, biedt Meline ook een SPOT-behandeling aan. Deze behandeling zetten wij regelmatig in om plaatselijke pigmentvlekken (bijv. ouderdomsvlekken) aan te pakken.

Meline behandeling boeken

Wil jij van jouw pigmentvlekken af? Dan is een Meline behandeling de beste keuze. Na ongeveer een maand zie je al een vermindering van ongeveer 50%, mits de thuisproducten juist worden gebruikt. Na de kuur is het noodzakelijk dat 1 tot 2 keer per jaar de huid een behandeling ondergaat, om ervoor te zorgen dat het pigment wegblijft. Het is namelijk zo dat pigmentvlekken door interne en externe factoren kunnen terugkomen, wanneer de huid niet juist wordt beschermd. Weten of deze behandeling voor jou geschikt is? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak voor een gratis huidanalyse of boek jouw Meline behandeling!

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Nooit meer onzeker zijn over uw huid? Maak direct een afspraak met onze huidexperts.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.