Dr. K Dermal Health Care

Ons medi-cosmeceutisch merk, dat als pionier in de wetenschap achter optimale gezondheid van de huid staat.

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Dr. K Dermal Health Care Producten

Zoals eerder beschreven gebruiken wij bij The Beauty Club enkel producten van de hoogste kwaliteit. Daarom kunnen wij nu met trots zeggen dat wij gebruik maken van het prachtige merk: Dr. K Dermal Health Care. Dit merk is medi-cosmeceutisch, en staat achter een optimale gezondheid van de huid.

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat onze klanten last hebben van een verslechterde huidbarrierefunctie wanneer ze onze salon bezoeken. Een van de oorzaken hiervoor is de modern leefstijl. Het resultaat? Een kwetsbare, vochtarme, schilferige en rode huid. De producten van Dr. K Dermal Health Care zijn speciaal op de markt gebracht om een gevoelige huid te helpen voorkomen, effectief te herstellen en te zorgen voor ene optimale huidgezondheid.

Nieuwsgierig geworden naar deze producten? Kom dan langs bij The Beauty Club!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen

Technische informatie

Alle producten die in het assortiment van Dr K Dermal Health Care zitten, zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrierfunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. Dit is vooral interessant voor mensen die in een vervuild milieu wonen.

Door het toepassen van diverse ontstekingsremmende bacteriën, zullen ontstekingen in de huid verminderen. Daarbij geven de diverse lipiden, aminozuren, koolhydraten en vitaminen een perfecte balans aan de huid. Wanneer men deze producten gebruikt zal de samenhang van de huidcellen versterken, wat uiteindelijk een positieve invloed heeft op de huidbarrière. Een ander positief kenmerk van deze producten is dat het helpt om het immuunsysteem van de huid te verbeteren en de weerstand van de huid te verhogen.

Over Dr. K Dermal Health Care

Eigenschappen van een Dr. K Dermal Health Care product

De producten in het Dr. K Dermal Health Care assortiment hebben de volgende eigenschappen:

 • Actieve ingrediënten van farmaceutische en medische kwaliteit
 • Uniek delivery system
 • Zonder kleurstoffen
 • Niet comedogeen
 • Geavanceerde producttrainingen
 • Gepersonaliseerd behandelplan
 • Vrij van parabenen
 • Geen petrochemische ingrediënten
 • Gecontroleerde en gerichte afgifte van ingrediënten
 • Zeer effectieve behandelresultaten

Peptide technologie

Wanneer er ergens in het lichaam eiwit wordt afgebroken, worden peptiden gevormd in onze huid. Deze peptiden kunnen in combinatie met aminozuren nieuwe eiwitten vormen. De producten van DR K Dermal Health Care geven deze peptide aan de huid om zich te binden aan de aminozuren. Hierdoor worden er meer eiwitten gevormd, waardoor de huid barrière evenals het algehele immuunsysteem wordt versterkt en verhoogt. De peptide-technologie van DR K Dermal Health care ondersteunt de beschermende barrière van de huid door middel van:

 1. bacteriële rivaliteit
 2. immuunrespons
 3. epidermale barrière-integriteit

Goed te gebruiken in combinatie met de Oxygeneo Ultrasound behandeling

De Oxygeneo behandeling kent verschillende technieken. Een van de nieuwste technieken is de ultrasound techniek. Door gebruik te maken van de nieuwe Ultra Sound Applicator creëeren wij bij The Beauty Club een maximale opname van specifieke ingrediënten. Het resultaat? Een betere vochtbalans, kleinere poriën, minder wallen rondom de ogen en verminderde couperose. In combinatie met de producten van Dr. K Dermal Health Care, is een optimale opname in de huid dus gegarandeerd.

Wilt u weten wat dit prachtige assortiment voor uw huid kan betekenen? Maak dan snel een afspraak voor een gratis huidanalyse en laat onze experts u vrijblijvend informeren.

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.