Schoonheidssalon Schiedam

Alles voor een gezonde huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

THE BEAUTY CLUB Huid & Permanente Instituut

The Beauty Club Schoonheidssalon in Vlaardingen

Bent u op zoek naar een veelzijdige schoonheidssalon in Schiedam? Bij The Beauty Club in Vlaardingen zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen en het verjongen of verbeteren van de huid. Bij onze schoonheidssalon vlakbij Schiedam kunt u ook terecht voor permanente make-up en make-up workshops. Vanaf Schiedam zijn wij binnen een kwartier te bereiken. Lees verder voor meer informatie over deze schoonheidssalon of maak direct een afspraak.

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Eye Peeling

Wat is er uniek aan deze schoonheidssalon in Schiedam?

Wij zijn gespecialiseerd in ons vak. Door middel van deskundige begeleiding kunnen wij uw huid het beste verzorgen. Bij onze schoonheidssalon Schiedam bevindt u zich in een prettige, professionele en rustgevende omgeving. Daarnaast staan wij staan bekend om onze locatie, behandelingen, service, persoonlijke aandacht en onze kennis.

Onze schoonheidssalon vlakbij Schiedam is voor heel Rotterdam en omstreken gemakkelijk en snel te bereiken. Iedereen kan bij ons terecht omdat wij een divers aanbod aan behandelingen hebben. Wij geven onze klanten veel persoonlijke aandacht en bieden ook een persoonlijk behandelplan aan wat aangepast is op de wensen en eventuele huidklachten van de klant.

Ons team bestaat volledig uit medisch schoonheidsspecialisten met kennis over alle medische aspecten van de huid. Hiervoor hebben onze schoonheidsspecialisten verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Hiermee hopen wij voor iedereen het beste resultaat te behalen op gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidverzorging.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Bij ons kunt u voor verschillende behandelingen terecht. Om uw huid in optimale conditie te houden bieden wij diverse schoonheidsbehandelingen aan. Van een ‘Quik Cleansing’ voor een mooie schone en verzorgde huid, tot een ‘skin improvement plus’ behandeling met daarin een speciale huidpeeling en extra vitamine C boost.

Naast de algemene schoonheidsbehandelingen die wij uitvoeren, bieden we bij onze schoonheidssalon vlakbij Schiedam ook behandelingen voor huidverbetering, huidverjonging, anti-aging, laserbehandelingen, permanente make-up en gezichtsbehandelingen voor mannen aan.

Bij huidverbetering moet u denken aan het behandelen van acne, huidverjonging, overbeharing, rosacea en het verfijnen van het huidbeeld.

Bij de huidverjonging en anti-aging behandelingen worden niet alleen rimpels en fijne lijntjes gereduceerd, maar ook eventuele andere kenmerken van veroudering, zoals roodheid, pigment, grovere poriën en een vale tint. Het doel van deze behandelingen is dat uw huid weer een jeugdige uitstraling krijgt. De rimpels verdwijnen en uw huid zal weer echt gaan stralen doordat deze behandelingen de doorbloeding stimuleert. Sinds kort bieden wij ook laserbehandelingen aan die worden ingezet bij huidverjonging, pigmentvlekken, acne vermindering en definitieve ontharing.

Ook zijn wij gespecialiseerd in permanente make-up. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van permanente eyeliner, lippigmentatie oftewel permanente make-up op de lippen en permanente make-up voor wenkbrauwen. 

Bezienswaardigheden in de buurt

Bent u klaar met de schoonheidsbehandelingen en wilt u nog even genieten van de historische omgevingen die Vlaardingen u te bieden heeft? Bezoek dan het bruisende centrum van Vlaardingen en ontdek de leuke winkels en gezellige restaurants. Of breng een bezoek aan het jenevermuseum in Schiedam, dit museum ligt op nog geen 15 minuten afstand van onze schoonheidssalon.

Hoe is The Beautyclub Vlaardingen te bereiken?

The Beauty Club, de schoonheidssalon vlakbij Schiedam, is gelegen in Vlaardingen op de Hoflaan 43 M. Onze clientèle komt uit Maassluis, Schiedam, Rotterdam en omstreken. Vanuit deze plaatsen is onze schoonheidssalon goed te bereiken. Vanaf Schiedam centrum is het ongeveer 13 minuten rijden met de auto via de A20 of de A4.

 

Bent u enthousiast geworden over onze schoonheidssalon vlakbij Schiedam? Boek dan gelijk online een afspraak.

 

 .   .  

 

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Maak hier een afspraak bij The Beauty Club in Vlaardingen
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.