Tripollar behandeling

Radiofrequentie voor liften, verstevigen en verstrakken

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

TriPollar Behandeling

Ouder worden we allemaal. Gelukkig maar! Alleen dat dit zichtbaar gebeurd, vinden we meestal iets minder gelukkig, Naarmate we ouder worden, verliest de huid zijn stevigheid en souplesse en zien we de kaaklijn slapper worden. Rimpels en fijne lijnen dreigen ons gezicht te tekenen en dat vinden we allesbehalve fijn. Op de momenten waarin we onze huid grondig in de spiegel bestuderen, verlangen we stiekem terug naar de strakke en stralende huid die vroeger zo vanzelfsprekend was. Hoewel de tijd ons (helaas) veroudert, vernieuwt het daarentegen de techniek. Die stralende huid van vroeger is namelijk binnen handbereik met onze TriPollar behandeling van OxyGeneo. De behandeling biedt direct resultaat voor de lange termijn, zonder chirurgische ingrepen.

Wil je geen gebruik maken van botox of fillers én toch de huid verjongen? Ga dan voor een TriPollar behandeling bij The Beauty Club en laat je huid weer stralen!

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
TriPollar Behandeling

TriPollar Behandeling bij The Beauty Club

De TriPollar technologie van Pollogen richt zich met geconcentreerde radiofrequentie-energie op het oppervlak van de huid en het onderliggende vetweefsel. De geoptimaliseerde vorm van de radiofrequente energie maakt deze techniek extreem efficiënt, vooral omdat de energie gefocust en gecontroleerd kan worden afgegeven. De TriPollar behandeling kan zowel op het gezicht als het lichaam worden toegepast. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we met de TriPollar van OxyGeneo meerdere resultaten behalen. Zo kunnen we de huid verstrakken en liften, of fijne lijntjes, rimpels en/of acne zichtbaar verminderen. Maar ook voor face sculpting en contouring leent de behandeling zich perfect.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Behandeling met TriPollar Radiofrequentie

Al meer dan 75 jaar wordt het gebruik van radiofrequentie in de medische wereld succesvol toegepast. De techniek is veilig en effectief. De precisie van de techniek maakt TriPollar de meest geavanceerde radiofrequentie technologie ter wereld. Met de behandeling stimuleren we de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen in onze huid. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de collageenvezels inkrimpen, waardoor de huid verstrakt en gelift wordt. Deze verfijnde techniek maakt het zelfs mogelijk om de kin en de decolleté te behandelen. De behandeling voelt als een warme massage en na de eerste TriPollar behandeling zul je direct verschil zien. Echter is dit nog maar het begin.

Bij The Beauty Club geven we veel om de gezondheid van jouw huid. Door alleen de meest effectieve methodes en technieken toe te passen, willen we samen met jou de best mogelijke resultaten behalen.

Na drie maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Daarom adviseren we je voor het beste resultaat een kuur bestaande uit zes behandelingen.

Langdurig resultaat

Wanneer je zes TriPollar behandelingen hebt ondergaan, heb je het maximale te behalen resultaat met de behandeling bereikt. Om het resultaat zo lang mogelijk vast te houden is het vanaf dit moment een kwestie van aandacht en onderhouden. We adviseren je daarom om één keer in drie maanden langs te komen voor een TriPollar behandeling en deze te combineren met QMS. Voor de vitaliteit van de huid adviseren we je ook om voedingssupplementen van Intervital in te nemen.

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Heb je interesse in de TriPollar behandeling of wil je meer weten over jouw huid? Maak een online afspraak, of kom langs bij The Beauty Club voor een gratis huidscan! We helpen je graag.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.