Voeding- en leefstijladvies

Pakt huidproblemen aan van binnenuit

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

Voeding- en leefstijladvies

Wij streven naar een perfect huidbeeld voor iedereen. Omdat huidproblemen niet alleen vanaf de buitenkant te verhelpen zijn, zijn wij een unieke samenwerking met praktijk Noordzij aangegaan. Romy Noordzij is dietist, natuurvoedingsdeskundige en cognitief gedragstherapeut, en helpt jou in samenwerking met The Beauty Club graag bij het oplossen van diverse gezondheidsklachten en huidproblemen. Dit alles, van binnenuit! Wil jij jouw huid- of gezondheidsproblemen oplossen? Vraag hieronder dan direct een vrijblijvend adviesgesprek aan en leef jouw mooiste leven. 

De 4 PIJLERS VAN GEZONDHEID EN GELUK

VOEDING

BEWEGING

ONTSPANNING

MINDSET

Ga samen met ons aan de slag om een persoonlijk gezondheidsplan op te stellen, waarbij wij de nadruk leggen op het creëren van een nieuwe, gezonde leefstijlgewoonten.

 Hoe bereik ik blijvend gewichtsverlies? 

Het bereiken van blijvend gewichtsverlies is voor velen een lastige opgaven. Vaak maakt men gebruik van een tijdelijk dieet of wordt er gekeken naar afvalpillen, repen en shakes. Helaas wordt op deze manier nooit blijvend gewichtsverlies bereikt. De enige manier om dit te bereiken is namelijk door ongezonde eetgewoontes definitief te doorbreken, en stap voor stap gezonde gewoonten te creëren. 

Op zoek naar een stralende huid?

Wil jij weer kunnen genieten van een stralende huid zonder huidproblemen? Of wil jij graag wat blijvende kilo’s kwijt? Dan is een begeleidingstraject met Romy zeker de moeite waard! Door middel van dit begeleidingstraject zal je je beter in je vel gaan voelen, en zullen lichamelijke klachten en huidproblemen verminderen of zelfs verdwijnen. Het aller belangrijkste is dat je weer inzicht krijgt in jouw leefgewoonten en je stapsgewijs een gezonder leven kunt creëren, met al resultaat? Een prachtige huid!

 

BLOEDONDERZOEK

Waarom een bloedonderzoek? 

Door middel van een bloedonderzoek kunnen wij vaststellen of er sprake is van diverse afwijkingen, infecties of ziekten die een negatieve invloed kunnen hebben op o.a. jouw huidbeeld. Dit is niet de enige waardevolle informatie wat hieruit voort komt, het onderzoek geeft namelijk ook inzicht in de tekorten (vitamines), verstoringen en energetische belastingen. De resultaten die hieruit komen worden opgenomen in een behandelplan, om zodoende jouw huidproblemen van binnenuit te kunnen oplossen. 

Hoe werkt een bloedonderzoek? 

Door middel van een Energetisch Morfologische bloedtest zullen wij inzicht krijgen in de eventuele verstoringen, belastingen of voedingstekorten die ten grondslag kunnen liggen aan de klachten. Een onderzoek als dit bieden wij dan ook los aan, en is een ideaal startpunt voor een behandeling. Door middel van een pijnloze vingerprik zal er tijdens het eerste consult bloed worden afgenomen, waarna je na 2 à 3 weken de resultaten zult ontvangen. Op basis van de resultaten zullen wij samen met jou een behandelplan opstellen, waarin diverse voeding- en leefstijladviezen staan opgesteld.  

Wat ontdekt je met de Energetisch Morfologische Bloedtest?

Met de energetische morfologische bloedtest ontdekt u hoe het zit met uw:

 • Darmen
 • Spijsvertering
 • Alvleesklier
 • Lever
 • Vitaminenpanel
 • Mineralenpanel
 • Voedingsintoleranties
 • Hormonale balans
 • pH-waarde (verzuring)
 • Stressgevoeligheid
 • Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten
 • Belasting van gifstoffen en vrije radicalen
 • Ontstekingen

Leef jouw mooiste leven

Ongeacht of je op zoek bent naar een oplossing voor jouw huidproblemen, of dat je jouw lichaam een grondige schoonmaak wilt geven, praktijk Noordzij is perfect voor jouw situatie. Pak huidproblemen aan van binnenuit, en haal tegelijkertijd het beste uit jezelf. Investeer in jouw gezondheid en leef jouw mooiste leven. Interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact met ons op. 

 

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.