Eye Peeling

Dé behandeling tegen fijne lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels rondom de ogen.

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanent Make-up Instituut

Eye peeling bij The Beauty Club

Veel mensen in Nederland ervaren verschillende ‘oogproblemen’, zoals donkere kringen, wallen en een schrale huid rondom de ogen. Daarnaast veranderd onze huid ook naarmate wij ouder worden, wat voor de een geen enkel probleem is, terwijl het voor veel vrouwen soms ook als vervelend kan worden beschouwd. Wil jij ook af van alle fijne lijntjes, wallen, donkere kringen en rimpels om jouw ogen? Dat kan! The Beauty Club biedt een unieke behandeling aan in Nederland.

Heb jij last van rimpels, wallen, donkere kringen of lijntjes rondom de ogen? De eye peeling behandeling bij The Beauty Club is absoluut een van de meest populaire behandelingen. De conditie van je huid verbetert aanzienlijk en binnen 5 weken zal je weer stralen met een gladde, strakke en stevige huid rondom de ogen.

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Eye Peeling

Eye Peeling Behandeling

Bekende voorbeelden zijn de lijntjes en wallen onder de ogen. De mate waarin lijntjes en wallen voorkomen op het gezicht verschilt per persoon. Echter, vanwege blootstelling aan zonlicht, het gebruik van medicijnen, roken, het nuttigen van alcohol, hormonen, milieuvervuiling, ouderdom, de omgeving en genen kan dit proces versnellen. Daarom zijn wij bij The Beauty Club begonnen met het uitvoeren van Eye Peeling behandelingen, geschikt voor een huid met onder andere fijne lijntjes. In combinatie met de Ultimate Eye Correct crème zorgen wij voor een verbluffend resultaat.

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

 • Rimpels
 • groeven
 • lijnen

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Eye Therapy Behandeling

Naast het kiezen voor een Eye Peeling behandeling kan je tegenwoordig ook kiezen voor een Eye Therapy behandeling bij The Beauty Club. Eye Therapy is een combinatie van verschillende behandelingen met de Eye Corrector Oogcrème voor thuisgebruik, en is daarmee uniek in Nederland. Gedurende deze behandeling bestempelen we de huid met een ‘stempelnaaldkussen’, waarmee we hyaluron cocktails in de huid aanbrengen. Hiermee geven we micro-meso voedingsstoffen en bouwstenen aan de huid die worden gebruikt tijdens de duur van het traject. Hierdoor kan de huid beter collageen aanmaken, wat het resultaat van de behandeling nog beter maakt.

De peeling die hierna volgt helpt bij het verfijnen van de lijntjes en rimpels. Daarnaast zorgt het voor de afvoer van afvalstoffen (microcirculatie) en verminderd het vochtlijntjes (iets waar je met botox en fillers niets aan kunt doen). Om de behandeling te ondersteunen geven we een Eye Corrector Crème mee voor thuisgebruik. The Beauty Club combineert als enige in Nederland de behandeling met radiofrequentie. Het resultaat? Een vermindering van de verslapping rondom de huid, waardoor er meer volume is rondom de ogen. Ofwel, de perfecte lift zonder chirurgische ingrepen!

Na de behandeling

Het is belangrijk dat je na de Eye peeling en Eye Therapy behandeling zonlicht, de zonnebank of een andere vorm van blootstelling aan UV licht vermijdt. Daarnaast is het van belang dat er na de behandeling alleen cosmetica wordt gebruikt van de merken Nimue, QMS, Innoaesthetics pHFormula of minerale make-up van bijvoorbeeld IDUN. Dit, omdat andere cosmetica occlusieve stoffen en paraffine, parfum en andere allergenen bevat, wat vaak een oorzaak is van huidgevoeligheid en/of huidproblemen en daarom zeker tijdens een kuur voor huidverbetering een probleem kan veroorzaken. Twijfel je over bepaalde producten? Wij geven bij The Beauty Club graag alle informatie over cosmetica en dergelijken, en leggen je graag uit waardoor eventuele problemen kunnen ontstaan.

Nieuwsgierig naar deze behandelingen?

Ben je benieuwd naar een Eye peeling of Eye Therapy behandeling van The Beauty Club? Bel direct The Beauty Club via 010-8417889 en maak vrijblijvend een afspraak of vul het contact formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

 

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Geniet van een frisse, stralende huid zonder wallen, lijntjes, donkere kringen of rimpels!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.