T-AWAY2 Behandeling

Dé manier om veilig en snel alle cosmetische huidoneffenheden te verwijderen.

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Cosmetische huidoneffenheden verwijderen

Stoor jij je aan rode adertjes, bloedblaasjes en/of andere vervelende huidproblemen in je gezicht of op jouw lichaam? Geen zorgen, bij The Beauty Club hebben wij hier de perfecte behandeling voor. Binnen enkele minuten nemen wij samen afscheid van jouw huidoneffenheid met de T-AWAY2!

De T-AWAY2 is doeltreffend in het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. Middels de nieuwe RWS, ook wel Radio Wave Spectrum, bieden wij een behandeling aan die spectaculaire resultaten geeft. Dit alles op een milde en effectieve wijze. Door de uitgang van het systeem met betrekking tot de intensiteit en puls duur en modulatie van de puls spectrum puls, kan een zeer zachte behandeling worden gegarandeerd. Op deze manier voorkomen we heftig weefsel belasting. Middels deze revolutionaire techniek kan er bij veel diverse indicaties al na de eerste behandeling resultaat worden geleverd.

Meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan hier contact met ons op.

VOOR EN NA

T-AWAY2 Behandeling

Een behandeling met dit apparaat is simpel en doeltreffend. Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze huidexperts samen met jou de conditie van jouw huid doornemen en een advies doen m.b.t. het aantal benodigde behandelingen. En niet getreurd, door deze behandeling ervaar je altijd direct resultaat!

Bij The Beauty Club geven wij u eerst een gratis intake (uitleg). Bij interesse kan je daarna ook direct een behandeling starten (pakket 1).  

 

MEER INFORMATIE T-AWAY2 BEHANDELING

Voor welke behandelingen gebruiken wij de T-AWAY2?

Zoals hierboven beschreven is dit apparaat goed in te zetten voor diverse behandelingen. Voor het gemak hebben wij deze diverse behandelingen voor u op een rij gezet:

  • Couperose behandeling
  • Steelwratjes
  • Ouderdomsvlekken
  • Behandeling van kleine adertjes
  • Rimpeltjes en lijntjes, mits in kuurverband wordt uitgevoerd
  • Spider Naevus (spinnekopje)
  • Rode bloedblaasjes
  • Pigmentstoornissen

Voordelen van de T-AWAY2

Waarom wij hebben gekozen voor een apparaat als de T-AWAY2? Simpel! Het is in tegenstelling tot het vorige model een nog moderner apparaat, met een aanzienlijke uitbreiding en verbetering in de techniek. Mede daardoor is het apparaat voor ontzettend veel behandelingen in te zetten! Elke behandeling die wordt uitgevoerd met dit apparaat is weefselvriendelijk en vrijwel altijd pijnloos. Daarnaast bevat het apparaat ook een RF-unit (Radio Frequent), wat wij inzetten voor het behandelen van rimpels en lijntjes. Kortom: dit apparaat heeft alles wat we nodig hebben.

Wil jij deze voordelen zelf ervaren? Neem dan snel contact met ons op!

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Razendsnel van jouw huidoneffenheid afkomen? Maak hieronder direct een afspraak.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.