Reinigende Behandeling 'Quick Cleansing'

Een snelle reiniging voor een frisse, schone huid

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Reinigende behandeling

Heb je weinig tijd maar vind je het belangrijk dat je een schone en frisse huid hebt na een behandeling met zichtbaar resultaat? Dan adviseren wij jou om voor onze Quick Cleansing behandeling te kiezen.

Geen toeters en bellen of uitgebreide massage maar een snelle, effectieve diepte reinigende behandeling geschikt voor een onzuivere huid met verstoppingen, een doffe huid, een huid die uit balans is, een vette huid die glimt, pukkels en actieve acne.

Deze behandeling direct online boeken? Maak hier direct een online afspraak en kies voor Cosmetische behandeling, Quick Cleansing

VOOR EN NA

Over onze reinigende behandeling

 

Geen toeters of bellen maar een diepe reiniging door middel van een heerlijk frisse cleasing gevolgd door een conditioner die jouw huid zachtjes polijst waardoor je porieën verfijnd worden. Je huid wordt voorbereid op een fruitzuur peeling door het exfoliating enzym op basis van papaya en ananas met een heerlijke fruitige geur, deze wordt stevig ingemasseerd die losliggende cellen verwijderd, welke de killer is voor verstopte poriën. Zeg de mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jouw huid een fruitzuur cocktail peeling “Bio-Active Complex “

 

Deze fruitzuur peeling zorgt voor een betere huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op. Perfect voor een onzuivere huid of een acne huid die te lang medicatie heeft gehad en hierdoor volledig uit balans is. De huid is nu klaar voor het definitief verwijderen van alle huidonzuiverheden door het uitreinigen. De behandeling wordt afgesloten met een frisse eucalyptus verzorging en de belangrijke Sun-C SPF 40 voor een optimale bescherming van de huid.

Voor de onzuivere en acne huid adviseren wij de groene lijn van Nimue om thuis te gebruiken zodat je huid snel in balans komt. Deze producten zorgen ervoor dat de behandeling wordt ondersteunt en dat jij sneller blijvend resultaat bereikt.

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak voor een behandeling!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.