Reinigende Behandeling 'Quick Cleansing'

Een snelle reiniging voor een frisse schone huid

Reinigende behandeling

Heb je weinig tijd maar vind je het belangrijk dat je een schone en frisse huid hebt na een behandeling met zichtbaar resultaat? Dan adviseren wij jou om voor onze Quick Cleansing behandeling te kiezen.

Geen toeters en bellen of uitgebreide massage maar een snelle, effectieve diepte reinigende behandeling geschikt voor een onzuivere huid met verstoppingen, een doffe huid, een huid die uit balans is, een vette huid die glimt, pukkels en actieve acne.

Deze behandeling direct online boeken? Maak hier direct een online afspraak en kies voor Cosmetische behandeling, Quick Cleansing

over onze behandeling

Quik Cleansing Nimue
 

Geen toeters of bellen maar een diepe reiniging door middel van een heerlijk frisse cleasing gevolgd door een conditioner die jouw huid zachtjes polijst waardoor je porieën verfijnd worden. Je huid wordt voorbereid op een fruitzuur peeling door het exfoliating enzym op basis van papaya en ananas met een heerlijke fruitige geur, deze wordt stevig ingemasseerd die losliggende cellen verwijderd, welke de killer is voor verstopte poriën. Zeg de mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jouw huid een fruitzuur cocktail peeling “Bio-Active Complex “

Deze fruitzuur peeling zorgt voor een betere huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op. Perfect voor een onzuivere huid of een acne huid die te lang medicatie heeft gehad en hierdoor volledig uit balans is. De huid is nu klaar voor het definitief verwijderen van alle huidonzuiverheden door het uitreinigen. De behandeling wordt afgesloten met een frisse eucalyptus verzorging en de belangrijke Sun-C SPF 40 voor een optimale bescherming van de huid.

Voor de onzuivere en acne huid adviseren wij de groene lijn van Nimue om thuis te gebruiken zodat je huid snel in balans komt. Deze producten zorgen ervoor dat de behandeling wordt ondersteunt en dat jij sneller blijvend resultaat bereikt.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Doffe huid
  • Pukkels
  • Mee-eters
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Geen pukkels
  • Een frisse huid
  • Geen mee-eters
  • Een stralende huid

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?