Hydraterende Behandeling

Diep hydraterende behandeling gecombineerd met zuurstof

Hydraterende Behandeling

OXY Hydra

Heeft jouw huid dorst? Dan adviseren wij jou om voor de “OXY Hydra” behandeling te kiezen.

Verwen jezelf en jouw huid met een echte dorstlesser voor je huid met zuurststof award winnende apparaat OXY Geneo syteem. 

In deze behandeling draait alles om hydrateren, zuustof voorziening  van binnen uit met een direct zichtbaar gladdere huid en een frisse kleur. Het is net als of je terug komt van een standwandeling of een vakantie in de Alphen. 

Online afspraak maken? Kies: Cosmetische behandlingen, Oxy Hydra

over onze behandeling

OXY Hydra Nimue

OXY Hydra draait alles om het hydrateren en het verhogen van zuurstofgehalte in alle huidlagen van de huid, met een bijzonder Neo-massage voor het afvoeren van afvalstoffen. Geschikt voor alle huidtypen, huidleeftijden en in het bijzonder geschikt voor een vochtarme huid voor een direct zichtbaar gehydrateerde huid.

Wij starten met een frisse cleasing gevolgd door conditioner die jouw huid zacht polijst en hierdoor je poriën verfijnd. Je huid wordt voorbereid voor de OXY Geneo door met de exfoliating enzym op basis van Papaya en Ananas een heerlijke fruitige geur, deze wordt stevig ingemasseerd zodat losliggende cellen worden verwijderd, welke de boosdoener zijn voor verstopte poriën. Zeg de mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jou huid een een heerlijke verkoelende gel van de OXY Geneo, met een fruitzuur cocktail, een hoge conscentratie vitamine A en vitamine E in een bad vol hyaluronzuur.

De OXY Geneo zorgt voor een beter huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op, verfijnd lijntjes en rimpels. Hierdoor is je huid beter in staat om gehydrateerd te worden. Wil jij jezelf extra verwennen dan adviseren wij je behandeling te up- graden met het collageen film mask voor ogen en gezicht voor extra diepe hydratatie.

De Neo-massage en de decollete, schouder nek massage is het het meest ontspannend moment van de behandeling. Heb je geen bezwaar dat wij je hoofdhuid mee masseren dan mag je van een extra relax moment genieten door indiaanse massage techniek toe te voegen aan de behandeling in plaats van het uitreinigen zodat je heerlijk ontspannend het instituut verlaat. Wij sluiten de behandeling af met een frisse eucalyptus verzorging en de zeer belangrijke Sun-C SPF 40 of een gekleurde CC cream voor een optimale bescherming van de huid.

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • fijne Rimpels
  • doffe huid
  • krakelee huid

Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • verfijnde lijntjes en rimpels
  • jeugdige glow 
  • glade huid

Maak direct een afspraak voor een behandeling

Afspraak maken

Geen sjaal meer om!

Ik durf weer over straat! Normaal verborg ik mijn gezicht het liefst onder een sjaal.
Gelukkig hoeft dit nu niet meer!


Esther

Deze behandeling heeft mij super geholpen!

Ik weet nu pas hoe fijn het is nu ik van mijn acne af ben!
Ik had veel eerder moeten gaan, maar ik schaamde me ervoor.
Sibel, ik ben je eeuwig dankbaar!


Robert

The Beauty Club

‘Your skin is our passion’

Mountain View

ADRES

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Engelsche Boomgaert 15
3131NN Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

NIEUWSBRIEF

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?