Hydraterende Behandeling

Meer volume, strakke kaakcontouren, gladde huid, minder rimpels en het verwijderen van pigmentvlekken

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

OXY Hydra

Heeft jouw huid dorst? Dan adviseren wij jou om voor de OXY Hydra behandeling te kiezen. Verwen jezelf en jouw huid met een echte dorstlesser voor je huid, met zuurstof award winnende apparaat OXY Geneo Systeem. In deze behandeling draait alles om hydrateren, zuurstof voorziening van binnen uit met een direct zichtbaar gladdere huid en een frisse kleur. Het is net als of je terug komt van een strandwandeling of een vakantie in de Alphen. 

Online afspraak maken? Kies: Cosmetische behandeling, Oxy Hydra

 

VOOR EN NA

Over onze behandeling

OXY Hydra draait alles om het hydrateren en het verhogen van zuurstofgehalte in alle huidlagen van de huid, met een bijzonder Neo-massage voor het afvoeren van afvalstoffen. Geschikt voor alle huidtypen, huidleeftijden en in het bijzonder geschikt voor een vochtarme huid voor een direct zichtbaar gehydrateerde huid.

Wij starten met een frisse cleasing gevolgd door conditioner die jouw huid zacht polijst en hierdoor je poriën verfijnd. Je huid wordt voorbereid voor de OXY Geneo door met de exfoliating enzym op basis van Papaya en Ananas een heerlijke fruitige geur, deze wordt stevig ingemasseerd zodat losliggende cellen worden verwijderd, welke de boosdoener zijn voor verstopte poriën. Zeg de mee-eters maar gedag. Vervolgens krijgt jou huid een een heerlijke verkoelende gel van de OXY Geneo, met een fruitzuur cocktail, een hoge conscentratie vitamine A en vitamine E in een bad vol hyaluronzuur.

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Onze merken 

De OXY Geneo zorgt voor een betere huidbalans, verwijdert de doffe verhoornde huidlagen en bouwt je huid van binnen uit weer op, verfijnd lijntjes en rimpels. Hierdoor is je huid beter in staat om gehydrateerd te worden. Wil jij jezelf extra verwennen dan adviseren wij je behandeling te up- graden met het collageen film mask voor ogen en gezicht voor extra diepe hydratatie.

De Neo-massage en de decollete, schouder nek massage is het het meest ontspannend moment van de behandeling. Heb je geen bezwaar dat wij je hoofdhuid mee masseren dan mag je van een extra relax moment genieten door indiaanse massage techniek toe te voegen aan de behandeling in plaats van het uitreinigen zodat je heerlijk ontspannend het instituut verlaat. Wij sluiten de behandeling af met een frisse eucalyptus verzorging en de zeer belangrijke Sun-C SPF 40 of een gekleurde CC cream voor een optimale bescherming van de huid.

 

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Maak hier direct een afspraak met onze huidexperts!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.