Cellics

Huidverbetering van binnenuit

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & Permanente make-up Instituut

The Beauty Club verwelkomt Cellics

Sinds kort hebben wij het merk Cellics met open armen in onze salon ontvangen. Wat een prachtproduct! Cellics is dé oplossing voor huidproblemen en volume verlies, en ondersteunt onze huidbehandelingen. De producten bestaan uit een compacte lijn van hoge kwaliteit gezondheidssupplementen, allen in poedervorm. Naast de poedervorm supplementen biedt Cellics ook een vegan variant aan evenals diverse capsules van Cell Omega, dé basis voor iedere huid. De voedingssupplementen van Cellics hebben een extra focus op de huid, maar werken ook positief op jouw vitaliteit en eventuele huid- en lichamelijke problemen.

Benieuwd naar wat Cellics voor jou kan betekenen? Neem hieronder dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Acne Behandeling

De oorsprong van Cellics

Veel mensen proberen hun huid te verbeteren door gebruik te maken van speciale crèmes, lampen en behandelingen. Echter, deze behandelingen worden van buitenaf toegediend. Dit betekent dat het ‘collageen’ (het ingrediënt dat nodig is voor een mooie huid) moet doordringen door de grove structuur van de huid. Omdat dit vrijwel niet te doen is, zal de huid telkens weer vol zitten met nieuwe onzuiverheden, ondanks dat de buitenkant van de huid wordt aangepakt. Het is daarom ontzettend van belang dat er in combinatie met behandelingen die de huid van buitenaf aanpakken, ook huid supplementen worden gebruikt. En hier komen de Cellics producten dan ook om de hoek kijken!

 

OVER ONZE BEHANDELINGEN

De producten van Cellics

Cellics heeft een ware ‘Cell Elixer’ op de markt gebracht, die wij met trots bij The Beauty Club gebruiken en verkopen. De producten van Cellics zijn bekroond met diverse prijzen, en staan dus garant voor resultaat. De Cell Elixer bestaat uit 29 verschillende cell- en skinboosters die zorgen voor een prachtige huid. Buiten de huidverzorging focust deze Cell Elixer zich ook op het verstevigen van de haren en nagels, en het versoepelen van pezen, spieren en gewrichten. De Cell Elixer, welke volledig in poedervorm verkrijgbaar is, verbetert jouw vitaliteit, terwijl jouw huid weer helemaal hersteld! Ofwel, alles waar je naar zoekt verwerkt in 1 product! Naast deze Cell Elixer biedt Cellics een vegan variant aan, evenals diverse Cell Omega capsules, deze zijn de basis voor elke huid. Het soort supplement wordt afgestemd op de huid, omdat elke huid een andere benadering nodig heeft.

De Collageen scan

Meten is weten, en zo ook met betrekking tot onze huid. Om te weten of het gebruik van huid supplementen daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt, hebben wij de collageen scan ontwikkelt. De scan neemt een kijkje in de huid, en geeft de dikte van de huid evenals eventuele rimpelvorming weer. Deze meting wordt aan het begin van het gebruik van Cellic’s producten uitgevoerd, zodat er een behandelplan op maat kan worden gemaakt. Na enkele maanden wordt er opnieuw gebruik gemaakt van onze collageen scan, waaruit de resultaten duidelijk worden. Over het algemeen worden de resultaten van de Cellics behandeling na 2 maanden zichtbaar.

Wil jij ook weer een prachtige, strakke huid? Maak dan kennis met onze nieuwe Cellics supplementen. Wij adviseren je hier graag over!

Huid & Permanente make-up Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Nooit meer onzeker zijn over uw huid? Maak direct een afspraak met onze huidexperts.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.