QMS

Anti-ageing therapie zonder de huid te beschadigen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van de productlijn van QMS (Quick Medical Skinformula). Het merk QMS is al voor de vierde keer op rij bekroond als beste spa merk ter wereld. De unieke en gepatenteerde methode brengt collageen aan in het huidweefsel, zonder de huid te beschadigen met injectietechnieken. De huid ziet er weer stralend en jeugdig uit dankzij behandelingen met de producten van QMS Medicosmetics. Niet voor niets heeft het merk internationale erkenning en waardering behaald en wij zijn dan ook trotse aanbieders van de QMS producten in onze behandelingen.

 

Bent u benieuwd naar wat QMS voor uw huid kan betekenen?

Maak dan gerust bij ons een afspraak om uw huid er weer jeugdig en stralend uit te laten zien!

QMS Behandeling

qms

QMS Medicosmetics bij The Beauty Club

 

De revolutionaire behandelmethode van QMS Medicosmetics is het gevolg van wetenschappelijk onderzoek door Dr. Med. Erich naar collageen en het bevorderen van wondgenezing. Zijn methode bleek ook uiterst effectief te zijn om de gevolgen van ouderdom voor de huid te behandelen. Zodoende is de QMS behandelingslijn opgezet die wij nu met veel plezier en trots kunnen toepassen in onze anti-ageing-behandelingen. 

Lees hier meer

 

OVER QMS

De unieke eigenschappen voor QMS Medicosmetics

Dat de producten van QMS Medicosmetics in onze beautysalon gebruikt worden is niet zonder reden. De QMS producten bezitten namelijk unieke eigenschappen waardoor ze zich onderscheiden van andere anti-ageing producten. Zo proberen andere merken allen maar de huid te stimuleren om collageen aan te maken, terwijl de huid na de overgang helemaal geen collageen type 1 meer aan kan maken. Daarom zorgen de producten van QMS ervoor dat de huid rechtstreeks gesplitst collageen toegediend krijgt zonder injecties, waardoor QMS dus veel effectiever is dan andere anti-ageing merken. Daarnaast wordt de natuurlijke huidbarrière ook niet beschadigd bij de anti-ageing behandelingen met QMS, wat bij veel andere methodes wel gebeurd. Ook bevat QMS een fruitzurencocktail met een pH-waarde van 3.5, waardoor de producten dus veilig zijn voor dagelijks gebruik. En het belangrijkste van alles: de QMS producten bestaan voor 82% uit pure werkstoffen die voor 97% een huideigen identiteit hebben.

 

Welke voordelen biedt QMS?

De producten en behandelingen van QMS Medicosmetics zijn uniek in zijn soort. Deze gepatenteerde methode heeft vele positieve effecten op de huid waardoor wij de producten van QMS graag gebruiken in onze anti-ageing behandelingen.

Lees hier meer

Huid & Permanente make-up  Instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134  AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

       
Bent u op zoek naar effectieve anti-ageing behandelingen? Wacht niet langer en maak een afspraak bij The Beauty Club om uw huid er weer jong en gezond uit te laten zien!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.