Anti Aging

Stop de tijd en behoudt je jeugdige huid!

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanente make-up instituut

Anti Aging bij The Beauty Club

Wilt u ook dat de tijd stilstaat, en dat u nog vele jaren kunt genieten van uw stralende huid? Of wilt u er weer jong(er) uitzien? Dan is een anti aging behandeling voor u een passende oplossing. Bij The Beauty Club bieden we verschillende anti aging behandelingen aan. Hiermee zorgen wij dat de huid niet gaat ‘verouderen’, waardoor we als het ware de tijd stop zetten. Dit, omdat naarmate een vrouw ouder wordt, de huid rimpeliger, minder veerkrachtig en minder elastisch wordt. Een anti aging behandeling zorgt er, in tegenstelling tot het gebruik van botox en fillers, ook voor dat de huid weer een jeugdige uitstraling krijgt. Zo verdwijnen niet alleen rimpels, maar zal ook de doorbloeding weer worden gestimuleerd waardoor de huid écht gaat stralen.

Heeft u nog een prachtige huid, en wilt u deze het liefste behouden? Of wilt u weer terug naar de prachtige huid die u had? Maak dan nu snel een afspraak voor een anti aging behandeling bij The Beauty Club.

 

Lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
 

 

 

Bij The Beauty Club bieden we verschillende anti aging behandelingen aan. Hieronder hebben we een kort overzicht opgesteld van de verschillende behandelingen:

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Nimue behandelingen

Onze Nimue behandelingen gaan ten alle tijden samen met een intensieve peeling. Hiermee houdt u de huid jong en blijft de celdeling actief. Tevens wordt de gezonde jeugdige glans behouden, en verouderd de huid niet meer door celdeling. Door deze behandeling wordt de huidconditie op een top niveau gebracht, waardoor de huid in een goede balans blijft. Zo heb je weer een spiegelgladde huid, zonder problemen voor nu en in de toekomst.

 

pH Formula behandelingen

In vergelijking met de Nimue behandelingen gaan we met de pH Formula behandelingen net een stapje verder. Wij maken hier dan ook gebruik van skin resurfacing peelingen. Deze werken van buiten naar binnen én van binnen naar buiten. Op deze manier geeft de peeling direct resultaat aan de oppervlakte, door alle doffe huidcellen te verwijderen en een mooie glans achter te laten. Met deze peeling brengen wij ‘bolletjes’ met werkstoffen tot diep in de huid in. Deze werkstoffen zullen gedurende de weken erna tot in de diepste huidlagen hun werk doen. De behandeling heeft dan ook een langdurig effect, waarna je na enkele weken kan ervaren hoe prachtig uw huid van binnen uit wordt.

 

Lees hier meer

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

De tijd terugdraaien is nog nooit zo makkelijk geweest! Maak direct een afspraak of neem contact op!
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.