Huidverbetering

Huidverbetering behandelingen om huidproblemen op te lossen

"YOUR SKIN IS OUR PASSION"

Huid & permanent make-up instituut

Onze huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. Mede daarom besteden mensen vaak veel tijd aan hun huidverzorging. Wanneer we ouder worden verslechterd de energie van de huid, waardoor de huid futlozer wordt en in een slechtere conditie raakt. Naast een verslapping van de huid zien we ook dat vaalheid, een doffe uitstraling, te weinig vocht en acne veelvoorkomende problemen zijn.

Wilt u weer stralen, en bent u klaar me uw droge, slappe huid? Of wilt u graag af van uw acnelittekens en of pigmentvlekken? Maak dan nu snel een afspraak met een van onze huidexperts voor een huidverbetering behandeling!

 

lees hier meer

VOOR EN NA

Voor de behandeling was er nog duidelijk beeld van:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen
Na de behandeling waren er duidelijk minder:

  • Rimpels
  • groeven
  • lijnen

Huidverbetering, wat is het?

Huidverbetering betekent letterlijk het oplossen van een huidprobleem. De huid is ons grootste orgaan, dat ons tevens beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Echter is dit niet de enige functie. De huid reflecteert namelijk ook het functioneren van ons hele lichaam. Hierdoor kunnen huidproblemen verschillende oorzaken hebben. We zien vaak dat mensen thuis met huidverzorgingsproducten de huid proberen te verbeteren en te onderhouden, echter kunnen deze producten de kern van vele problemen niet aanpakken. Huidverzorgingsproducten kunnen de huidproblemen dus vaak niet oplossen, en kunnen het in veel gevallen zelfs verergeren.

 

lees hier minder

 

Middels onze behandelingen verbeteren en lossen we een probleem in het huidbeeld op, in samenwerking met het gebruik van thuisproducten die de behandeling ondersteunen. Op deze manier wordt het resultaat van de behandeling vastgehouden. Bij The Beauty Club bieden we verschillende behandelingen aan, gericht op het behandelen van acne, huidverjonging, overbeharing, rosacea en het verfijnen van het huidbeeld. Een van de meest populaire merken waarmee wij huidproblemen behandelen is QMS. Dit is momenteel het enige merk ter wereld dat collageen in de huid kan brengen. Tevens is dit merk 4x op rij verkozen tot het beste spa merk ter wereld. Vanwege de waanzinnige resultaten kiezen BN’ers regelmatig voor QMS. Ook bij The Beauty Club behalen wij hiermee wekelijks de beste resultaten.

OVER ONZE BEHANDELINGEN

Zoals aangegeven hebben wij bij The Beauty Club verschillende behandelingen die huidverbetering bevorderen. Voor het kiezen van de juiste behandeling bekijken we eerst de oorzaak van het huidprobleem. Wist u bijvoorbeeld dat maar 20% van de huidproblemen en verouderingen bepaald zijn door ons DNA? De overige 80% is de oorzaak van UV straling, infra rood, voeding, slaap en milieuvervuiling. Stress is een van de hoofdoorzaken, waarop we zelf veel invloed kunnen uitoefenen.

Het resultaat hiervan is dat deze schadelijke invloeden jouw huid kunnen beschadigen, wat kan leiden tot een droge, slappe, gerimpelde en of gepigmenteerde huid. Omdat er bij deze problemen vaak niet aan een huidprobleem wordt gedacht, is het verstandig om de oorzaak van de ‘klachten’ tijdig vast te stellen zodat de juiste behandeling kan worden gekozen.

 
Lees hier meer

Medisch Schoonheidsinstituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134 AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op of maak hieronder direct een afspraak met een van onze huidexperts.
Afspraak maken

‘Huid & permanent make-up instituut

Mountain View

ADRES

Huid & permanent make-up instituut
“The Beauty Club”
Hoflaan 43 M
3134AC Vlaardingen
Tel: 010-8417889
info@thebeautyclub.nl

Bereken uw route:

Volg ons hier

Leuk dat je erbij bent! Kijk je met ons mee?

            

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.