DROGE HUID

Droge Huid

Een droge huid (xerose) is een veel voorkomende aandoening die ontstaat als de huid te weinig talg (vet) aanmaakt. Een droge huid is erg gevoelig en vaak ontstaat er schilfering en jeuk. Bij een erg droge huid kunnen ook kloven en rode plekken ontstaan. Vooral op de schenen, dijen en bovenarmen is de huid vaak droog.

Een droge huid is kwetsbaar en daardoor kan er sneller eczeem ontstaan. Kenmerkend voor een droge huid is een gevoel van jeuk, dat al dan niet gepaard gaat met uitslag. Een droge huid is een lange-termijnprobleem dat vaak terugkeert, vooral ’s winters. Frequent douchen is onder andere een uitlokkende factor.

Een droge huid is buitengewoon goed te behandelen en met wat tips voor thuis en gebruik van de juiste producten zult u snel van uw droge huid af zijn en een gezonde huid er voor terug krijgen.

Wij hebben voor uw tal van behandelmogelijkheden voor dit huidprobleem; neem contact met ons op voor een gratis huidanalyse, advies en behandelplan.

HYPERLINK – Nimue

HYPERLINK – pHformula

HYPERLINK – Epionce

Andere huidaandoeningen

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.