HUIDONEFFENHEDEN

Huidoneffenheden en Couperose verwijderen 

Huidoneffenheden zoals steelwratjes, ouderdomswratjes en gerstekorrels zijn goedaardige tumoren op de huid. Steelwratjes en ouderdomswratjes kunnen vooral voorkomen op het gezicht, de hals of de romp, soms in grote aantallen. Gerstekorrels zijn veel voorkomende kleine cysten van de huid. Meestal gaat het om speldenknop grote verhevenheden, die vooral op een droge huid voorkomen, vooral rond de ogen. Steelwratten (fibromen) komen bij volwassenen vaak voor in de hals, onder de oksels en op de romp en bij vrouwen onder de borsten.

Door middel van blend methode kunnen wij alle goedaardige huidoneffenheden verwijderen. Maar deze behandling is perfect geschikt om couperose aan te pakken en u driect met minder couperose de deur uit te laten gaan.

Bij couperose zijn er vaak meer behandlingen nodig. Omdat wij medisch schoonheidsspecialiste zijn weten wij presies of wij de huidoenffehed weg kunnen halen of u doorverwijzen naar een huisarst / dermatoloog. 

De behandling bestaat uit een intake, en vaak is 1 behandlingen voldoende om huioneffenheden te verwijderen. Bij couerose moet u rekeing houden om wat vaker kan zijn afhandlijk hoe groot het gebied is wat er behandeld moet worden.

wij advieseren u de behandling in het najaar, winter en voorjaar te ondergaan. Het best reslutaat behalen wij bij en gemiddele buiten tempratuur van niet boven de 20 graden.  

Andere huidaandoeningen

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.