HUIDVERZORGING

De tijd dat je dacht ‘ik kan wel zonder huidverzorgende producten’ is waarschijnlijk al voorbij. Door internet, media en social media wordt het steeds bekender dat wanneer de huid goed verzorgd en goed beschermd wordt, naast gezond eten en gezond leven, 70% van de vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen gegaan kunnen worden. En dat zeker niet alles genetisch bepaald is.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Door de grote verschillen in producten die te koop zijn, is het begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Denk aan vragen als;

  • Maar verzorg ik mijn huid?
  • Met welke producten?
  • Waarom zijn er zo veel grote prijsverschillen in huidverzorging?
  • Waarom elke dag 2x reinigen en producten aanbrengen?
  • Waarom en wanneer zijn ook nog andere behandelingen noodzakelijk?

Gelukkig kunnen wij bij Medisch schoonheidsinstituut The Beauty Club al deze vragen beantwoorden. Wij investeren graag (vrijblijvend) tijd om al deze vragen voor je te beantwoorden

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of laat je gegevens achter, dan nemen wij graag contact met jou op voor een vrijblijvende afspraak om al je vragen te beantwoorden.

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.