LITTEKENS

Littekens

Littekens draag je voor het leven mee. Als een litteken op een plek zit die niet zichtbaar is, is het vaak minder belangrijk dan wanneer deze op een plek zit die zichtbaar is. Littekens kunnen veel invloed hebben op het dagelijks leven, je kunt je er voor schamen, je minder mooi door voelen en in sommige gevallen voor een sociale belemmering zorgen.

Maar tegenwoordig is er meer mogelijk dan alleen maar accepteren dat er een litteken is. Bij The Beauty Club kunnen wij uw litteken zichtbaar verminderen door microneedling toe te passen. Deze techniek zorgt ervoor dat je littekens van bijvoorbeeld acne minder zichtbaar worden, zodat je  meer zelfvertrouwen krijgt. Ook kunnen verharde littekens zachter worden en soepeler aanvoelen.

Bij The beauty Club werken wij met de Microneedling Fusion mono pen.

Voor meer informatie neem contact met ons op of laat je gegevens achter

 

Andere huidaandoeningen

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.