PSORIASIS

Psoriasis

Psoriasis is een veelvoorkomende, langdurige, niet-besmettelijke huidaandoening, die ontstaat door pleksgewijze versnelde huidcel aanmaak. De kenmerken zijn scherp begrensde, jeukende, rode, verheven plekken bedekt met dikke, droge, zilverachtige schilfers. Psoriasis komt en gaat en kan zich voordoen op elk gedeelte van het lichaam, meestal op de romp, ellebogen, knieën, schedel, in huidplooien en rondom de vingernagels. Psoriasis begint acuut of geleidelijk, spontaan of door letsel of irritatie. Verergering van de verschijnselen kan worden veroorzaakt door diverse factoren, zoals geneesmiddelen, infecties, stress, zonnebrand en kou.

Speciaal voor deze huidaandoening hebben wij het merk Epionce en Nimue opgenomen in onze merkenlijn. Epionce en Nimue zijn unieke merken  waar het gaat om huidverbetering, omdat zij de resultaten van medicijnen kunnen creëren, maar de voordelen en comfort van de cosmetische producten.

Deze merken hebben bewezen effectieve resultaten, waarbij sommige producten zelfs betere resultaten behalen dan medicatie. U begrijpt: deze merken zijn een absolute must is voor de huidaandoening Psoriasis. Lees meer over deze prachtige merken en de behandelingsmogelijkheden.

Kom langs voor een gratis huidanalyse, advies en behandelplan.

Andere huidaandoeningen