Sibel Gruber, The Beauty Club
19 Februari 2019
The Beauty Club is 3 jaar geleden geopend aan de Engelsche Boomgaert, maar inmiddels alweer toe aan een volgende stap! Per 1 februari wordt de sleutel in ontvangst genomen en de verwachting is dat de salon medio februari op de nieuwe locatie af is.

Daarnaast is er een nieuwe aanwinst voor The Beauty Club. Op de nieuwe locatie gaat medisch schoonheidsspecialiste Linda aan de slag. Linda heeft net als Sibel alle specialisaties en enorm veel ervaring in de schoonheidsbranche, een perfect duo dus!

Historie: ooit een ontmoeting op een waxtraining van Lycon en gelijk het gevoel gehad met Linda te willen samenwerken….die droom is dus nu uitgekomen.

De locatie is dankzij een klant van de Beauty Club van de grond gekomen en altijd al een wens van eigenaresse Sibel Gruber geweest. Tijdens een behandeling kwam ter sprake dat de locaties tegen vielen in Vlaardingen. Via de huisarts van Gaby is er contact op gang gekomen en deze arts was zo onder de indruk van de kennis en kunde van Sibel, dat het wel zo moest zijn dat The Beauty Club zich kon aansluiten in het pand.

De verhuizing vindt plaats naar gezondheidscentrum Emmahof in Vlaardingen, wat afgelopen zomer is opgeleverd. Alles is dus gerenoveerd en als nieuw. Het gezondheidscentrum bestaat uit zeven huisartsenpraktijen waarmee graag samengewerkt wordt. In het centrum zit ook de verloskundige praktijk van Vlaardingen.

The Beauty Club bevindt zich op de tweede etage. De ruimtes geven een luxe gevoel met veel daglicht. De meubelmaker zal de ruimte in een mooie salon omtoveren. De indeling is als volgt, voor de gasten van The Beauty Club is een aparte wachtruimte. Er zullen 3 behandelkamers gerealiseerd worden en een aparte Browbar en verkoopruimte. The Beauty Club is goed bereikbaarheid en er is voldoende parkeergelegenheid.

Tevens wordt de samenwerking met plastisch chirurg Kristel voortgezet. Op 20 februari zal dus ook weer een botox-dag worden ingepland. Er zal ook een samenwerking worden gestart om de IPL/laserbehandelingen ten behoeve van permanente ontharing te verzorgen. Zo wordt er een mooie club gevormd die u in elke gewenste behandeling kan voorzien.

Eens per maand gaat The Beauty Club workshops/presentaties organiseren over onder andere; acne, huidverjonging, permanente make-up, reiniging en verzorging van het gezicht en allerlei andere nuttige trics en tips. Er is hiervoor een prachtige ruimte op de eerste etage in het Emmahof.

Tevens wordt gelijk de gehele huisstijl inclusief het logo van The Beauty Club vernieuwd. De website krijgt een vernieuwing, kortom alles wordt onder handen genomen om een mooie nieuwe start te maken met een nieuwe salon en medewerkster.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe behandelingen en ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.