Onze organisatie

Nieuwe website The Beauty Club

Sibel Gruber, The Beauty Club

18 oktober 2018

De website van The Beauty Club heeft een cosmetische update gekregen. Met video en een blog op de homepagina willen we beter inzicht geven in de behandelingen die wij aan onze klanten geven.

Met de update van de website willen we onze diensten beter uitleggen aan onze klanten en laten zien hoe deze bijdragen aan huidverjonging, huidverzorging en het oplossen van huidproblemen. We zien dat er veel behoefte is aan informatie over gekozen behandelingen. Regelmatig terugkerende vragen hebben we verwerkt in de informatie. Mocht je bepaalde informatie missen, neem contact op, dan voegen we deze toe.

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe behandelingen en ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Besluit jij bij The Beauty Club na jouw kennismakingsbehandeling het traject te volgen van 5 behandelingen om binnen 120 dagen een mooie, stevige gladde en egale huid zonder huidproblemen te krijgen? Dan ontvang je de starters set t.w.v. 79,50 aan producten cadeau! Maak nu snel een afspraak voor een kennismakingsbehandeling.